Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Duyurdu: BITGUILD Tron’un Süper Temsilcisi Seçildi – 5.000.000 TRX Airdrop’u Yolda

Tron CEO’su ve kurucusu Justin Sun, yakın zamanda kendi Twitter adresinden Tron için haftalık rapor yayınladı. Raporun içerisinde topluluk faaliyetlerinden ekip ve işbirlikçi ortaklara hatta piyasa işlemlerine kadar proje hakkında detaylı bilgiye erişmek mümkün.

Tron özellikle geçtiğimiz Cumartesi tarihinden itibaren sağlam bir yükseliş ivmesi yakalamış ve CoinMarketCap verilerine göre 10. sırada yer alan Monero’yu yerinden edebilecek kadar yükselmişti. İki kripto para birimi arasında 30 milyon dolar kadar az bir fark kalmış olsa da, TRX daha sonra düzeltme evresine girdi ve 200 milyon dolara yakın fark açıldı. Yine de, Tron’un cumartesi günü başlattığı yükseliş dalgası onu 13. sıradan 11. sıraya kadar taşıdı ve orada kalmaya da devam ediyor.

TRX’in yükselişinin arkasındaki temel sebepler arasında ise BitTorrent projesi, Atlas projesi ve en çok da Odyssey 3.1 güncellemesi dikkat çekmekte. Justin Sun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Tron ağının gelen güncelleme Odyssey 3.1 ile Ethereum ağına kıyasla 200 kat daha hızlı, EOS ağına kıyasla ise 100 kat daha ucuz olacağını aktarmıştı.

Bir yeni gelişme de Justin Sun’ın duyurduğu haftalık raporda verildi ve BITGUILD’in 30 Eylül tarihinde Tron’un süper temsilcisi seçildiği belirtildi. BITGUILD ekibi de topluluğa teşekkür etmek için yakın zamanda 5.000.000 TRX miktarında devasa bir airdrop yapmayı planlandığını belirten video yayınladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment