Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Duyurdu: “Gizli Proje” Geliyor

Kripto para sektörünün en ünlü isimlerinden biri olan Justin Sun, BitTorrent ile ilgili yeni bir açıklama yaparak gizli bir projenin duyurusunu yaptı.

Sektörün en büyük platformlarından biri olan Tron son zamanlarda birbirinden farklı gelişmelere imza attı. Sun Network’ün hazırlanması, BitTorrent ile ilgili yapılan geliştirmeler ve ağ gizliliğiyle ilgili atılan bazı adımlar Tron’un büyük ilgi görmesini sağladı.

Gizli Proje

Tron’un kurucusu Justin Sun bugün erken saatlerde bir gönderi paylaştı ve BitTorrent ile ilgili bir açıklama yaptı. Sun bu açıklamasında ekibin yeni bir proje üstünde çalıştığını söyledi ancak konuyla ilgili çok fazla detay vermedi.

Sun kendi sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide BitTorrent File System geliştiricilerinin gizli bir proje geliştirdiklerini söyledi. Sun; geliştiricilerle iletişime geçerek proje kaynağının açıklanmasını ve bu projenin detaylarının kullanıcılarla paylaşılmasını isteyeceğini belirtti. Sun ayrıca bu projenin içerik paylaşımı konusunda adeta bir devrim niteliği taşıdığını vurgulayarak takipçilerini meraklandırdı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment