Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun Duyurdu: TRX İspanya ve İtalya’da 20.000’in Üzerinde Mağazada Kullanılabilecek!

3 Ağustos tarihinde, Tron Foundation‘un CEO’su ve kurucusu Justin Sun, TRX tokenlerinin bu tarihten itibaren İtalya ve İspanya içerisindeki 20.000’in üzerinde mağazada kullanılabileceğini duyurdu. Bunu yapan ödeme makinesi ise müşterinin token kabul eden mağazadan bir tür makbuz veya fiş almasını, daha sonra bu makbuz veya fişle orada yazan miktar kadar kripto para birimini geri alabilmesini sağlıyor.


Tron’un yaptığı açıklamaya göre, bir kripto para platformu olan Bitnovo, TRX tokenlerinin bu ülkedeki trading işlemlerinden sorumlu olacak. Bitnovo buna ek olarak kullanıcıların Bitcoin, Ethereum ve Litecoin gibi diğer kripto para birimlerini kullanmalarına da izin verecek.

İtalya ve İspanya içerisinde TRX kabul eden mağazalar arasında Carrefour, FNAC ve Game de bulunuyor. Dahası, Bitnovo en üst düzeyde güvenliğe sahip olduklarını ve bunun için özel bir kripto para güvenlik ekiplerinin bile olduğunu iddia etmekte.

Tron geçtiğimiz bir kaç hafta içerisinde Tron Virtual Machine (TVM) de dahil bir çok yeni gelişmeye imza atmıştı. Tron Virtual Machine, Ethereum Virtual Machine ile uyumlu olduğundan kullanıcılar Ethereum platformundan Tron platformuna ”neredeyse hiç ücret ödemeden” geçiş yapabilecekler.

Bunun yanı sıra Justin Sun baya bir süredir sır olarak sakladığı projesi Project Atlas’ı da tanıttı. Proje 100 milyonlarca BitTorrent kullanıcısının, Tron ekosisteminin bir parçası olmasını hedefliyor. Justin Sun geçenlerde yaptığı bir açıklamada, Bitcoin’in kurucusu Satoshi Nakamoto‘nun da 2008 yılında attığı bir email’de BitTorrent’i satın almaya benzer bir projeden söz ettiğini açıklamıştı.

Bakalım bu yeni gelişme Tron açısından ne gibi bir fark yaratacak? Basın saatine gör TRX tokeni 0,031 dolardan işlem görmekte olup, 2 milyar doların üzerinde toplam piyasa hacmine sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment