Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: Ethereum Geliştiricileri Tron Ağına Geçiş Yapmalı

Tron Foundation‘un kurucusu ve CEO‘su Justin Sun, geçtiğimiz günlerde kendi Twitter adresinden paylaştığı bir gönderide, Ethereum ağındaki geliştiricilere seslendi ve geliştiricilerin kendi projelerini Tron ağına geçirmesi gerektiğini vurguladı.


Sun, Ethereum geliştiricilerine seslendiği gönderisinde, Tron ağına geçişin onlar için neden iyi olabileceği hakkında dört neden sıraladı. İlk olarak hiçbir işlem ücreti ödemeyeceklerine değinen kurucu, Ethereum ağındaki ‘gas’ unsurunun TRX platformunda olmadığını, ikinci olarak Tron blockchain ağının Ethereum ile uyumlu olduğunu ve bu sebeple hiçbir geçiş ücreti ödemelerine gerek olmadığını, üçüncü olarak Tron ağının saniyede 2000 işleme kadar desteklediğini ve son olarak da Tron merkeziyetsiz borsa listelemesine değindi. Justin Sun’a göre bütün bunlar Ethereum geliştiricilerinin token değerlerini yüksek likidite ile beraber %100 oranında arttırabilir.

Son dönemlerin en çok kan kaybeden kripto para birimlerinden birisi olan Ethereum, geçtiğimiz günlerde ilk defa çift haneli rakamlara kadar gerilemiş ve 98 doları görmüştü. Ethereum tabanlı ICO projelerinin ellerindeki bütün ETH’leri elden çıkartmadığı göz önüne alınırsa, Ethereum projesinin 100 dolar altına inme riski hala mevcut. Bunun yanı sıra Vitalik Buterin de son dönemde yaşanan düşüş hakkında sessizliğini korumakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment