Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: Ocak 2019’un Sonuna Kadar, dApp Konusunda EOS’u Geçmiş Olacağız!

Tron Foundation’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun,Tron ağının gelişimi hakkında attığı tweet’ler ve yaptığı duyurular ile adından sıklıkla söz ettirmekte. Bunun yanı sıra Justin Sun yakın zamanda yaptığı piyasa hacmi konusunda Ethereum’u geçecekleri iddiası ile de gündeme gelmişti ve o tarihten beri Ethereum’un kurucu ortağı Vitalik Buterin ile yıldızının barışmadığını söyleyebiliriz.

Temelde Ethereum tabanlı bir kripto para olarak piyasaya çıkan TRX, daha sonra kendi ana  ağına geçerek Ethereum ve EOS ile olan rekabeti arttırmış ve iki ağa da meydan okumuştu. Daha önce iki ağ ile bir çok açıdan kendi ağını kıyaslayan Justin Sun, yine benzer bir hamle yaptı ve 2019 yılının Ocak ayı sonuna kadar, merkeziyetsiz uygulama (dApp) konusunda EOS’u geçmiş olacaklarını ifade etti.

#TRON grows rapidly and has 83 Dapps in @dapp_review now! Mission accomplished! We will surpass EOS on the number of Dapps (now 259) at the end of January, 2019! #TRX $TRX https://t.co/ybPZdldmEI pic.twitter.com/HlbkUgi9Po

— Justin Sun (@justinsuntron) 30 Aralık 2018

Justin Sun, daha önce 27 Kasım tarihinde yaptığı bir açıklamasında da, o tarihte ağ üzerinde 20’den fazla merkeziyetsiz uygulama olduğunu ve Aralık ayında bunun 80 üzerine çıkmasını beklediğini vurgulamıştı. 30 Aralık itibariyle sözünü tutan ve ağ üzerinde 83 merkeziyetsiz uygulamaya erişen Justin Sun, 259’a yakın merkeziyetsiz uygulaması olan EOS’u geçmeyi kafasına koymuş gibi gözüküyor.

Tabii ki Sun’ın bu konuda başarılı olup olmayacağını, zaman gösterecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment