Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun: Odyssey 3.1’den Sonra Tron, Ether’den 200 Kat Hızlı, EOS’tan ise 100 Kat Ucuz Olacak

Tron Foundation kurucusu Justin Sun, çokça beklenilen Odyysey 3.1 hakkında bugün yeni bir tweet attı. Justin Sun bu gece Türkiye saati ile 03:00 itibariyle yapılacak güncellemenin, iki önemli kripto para birimini bazı özellikler konusunda bir hayli geride bırakacağına değindi.


Odysey 3.1 güncellemesinin saatini paylaşan ve bunun yanı sıra Tron Virtual Machine (Sanal Makine) uygulamasının da artık hayata geçeceğini belirten Sun, bundan sonra akıllı kontrat dönemine girileceğini de belirtti. Odyssey 3.1 güncellemesi ile Tron ETH’den 200 kat daha hızlı, EOS’tan ise 100 kat daha ucuz olacak. Tabii ki Justin Sun’ın açıklamalarına göre.

Tron özellikle geçtiğimiz pazar günü ve bugün içerisinde 13. olduğu sıralamada hızlı bir yükseliş elde etti ve 11. sıraya kadar yükseldi. Geçtiğimiz bir kaç saat içerisinde Tron ve 10. sıradaki Monero arasında 50-60 milyon civarında bir piyasa hacmi farkı vardı ve Tron Monero’yu geçmeye çok yaklaşmıştı. Basın saatine göre ise Tron ile Monero arasındaki toplam piyasa hacmi farkı 150 milyon doları aştı. Uzmanlar yarın sabah itibariyle Tron’un Monero’yu geçebileceğini ifade etmekte.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment