Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tron Kurucusu Justin Sun Reklam İddialarını Yalanladı

Tron Foundation’ın (TRX) kurucusu Justin Sun, ünlülere TRX reklamı yapmaları karşılığında para verdikleri iddiasını yalanladı. Sun, Tron Foundation’ın olup bitenlerle herhangi bir bağlantısının olmadığını açıkladı.

En büyük kripto para projelerinden biri olan Tron, arka arkaya birçok ünlünün desteğini almaya başladı. Lindsay Lohan, Lil Yachty gibi isimler, paylaştıkları tweetler ile Tron ağındaki “hızlı işlemleri ve düşük maliyetleri” övdüler.

lindsay-lohan-tron-trx

Reklam yapması için para teklif ettiler

YouTuber Marques Brownlee, 16 Şubat tarihli videosunda kendisine TRX ile ilgil gönderilmiş bazı e-postaları ifşa etti. E-postayı gönderen taraf, Brownlee’ye Tron’un reklamını yapması karşılığında para teklif etti.

Brownlee, kendisine gelen bu teklifin ardından “kripto para dünyasında karanlık işlerin döndüğünü” söyledi. Bu video yayınlanmadan önce birkaç farklı ünlünün TRX ile ilgili tweet paylaşması, gözleri Tron Foundation’a çevirtti.

marques-brownlee-tron-trx
Brownlee’ye gönderilen mailden bir kesit

Justin Sun’dan yanıt geldi

Tron Foundation kurucusu Justin Sun, hem Brownlee’ye verdiği yanıtla hem kişisel hesabında yaptığı açıklamalarla bu e-postaların Tron Foundation tarafından gönderilmediğini açıkladı.

Sun, “Tron Foundation’ın, ünlülere reklam karşılığı para verdiğine dair söylentiler var. Tron Foundation böyle bir davranışta bulunmadığı gibi, bu tekliflerin kim tarafından yapıldığını da bilmemektedir.” ifadesini kullandı. TRX ile ilgili yapılan bu teklifler hakkında inceleme başlatılacağı söylendi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!