Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun, TRON’un Büyük Sükse Yapacak ‘Gizli’ Projesinden Bahsetti

TRON’da Blockchain değişimi başladı ve kurucu Justin Sun, canlı yayında süreçle ilgili soruları cevaplarken, bir de gizli proje müjdesi vererek, yatırımcılarını ve topluluk üyelerini heyecanlandırdı. TRON’un ”Sanal makinesinin” açılışının yapılacağı gün, bir de gizli projeyi açıklayacaklarını anlatan Tron, projeyi Genesis bloğunun içine kod olarak not düştüklerini belirtti.

İnterneti yeniden merkeziyetsiz yapmak için World Wide Web fikrinin sahibi Tim Berners Lee’nin fikrini aldıklarını belirten Sun, bunu genesis bloğuna koymalarının altında yatan sebebin ise, herkese TRON vakfının Lee’nin fikrinden ilham aldığının gösterilmesi olduğunu belirtti. Gizli proje hakkında daha da detaylı ifadeler kullanan Sun, şu ifadeleri kullandı:

”Bana göre TRON’u özel kılan çok önemli şeylerden birisi de, ürünlerimizi hedeflediğimiz zamanlarda piyasaya sürmemiz. Gördüğünüz gibi, testnetimizi 31 Mart’ta sürdük ve mainnet için de 31 Mayıs dedik. Bunların hepsini tamamladık ve 25 Haziran (bugün) itibari ile de, resmi açılışı yapıyoruz. Bir sonraki büyük gelişme için ise 30 Temmuz’u bekleyin. Resmi sanal makinemizi sahaya sunuyoruz. TRON platformu üzerinde olan tüm merkezi olmayan borsalar ve de uygulamalar bundan faydalanacak. 30 Temmuz da gizli projleerden birini de açıklayacağız.”

Sun’a göre, bu gizli proje, TRON ağında gelecekte 100 milyon aktif kullanıcı olmasını sağlayacak ve ekip; bu projeyi en güzel şekilde kullanıcıların beğenisine sunabilmek için var gücüyle çalışıyor. Sun ayrıca bu gizli projenin, bugün gerçekleşen mainnet açılışından çok çok daha büyük sükse yapacağını ve ağ için çok daha önemli olduğunu belirterek de yatırımcıları heyecanlandırdı.

Sanal makine hakkında da konuşan Sun, geliştiriclerin bu sayede TRON’u çok daha iyi bir yapma şansına sahip olacağını belirtti. Mainnet’in Blockchain’in temeli olduğunu belirten Sun, aynı şekilde sanal makinenin de operasyonel sistemin temelini oluşturacağını kaydetti ve bunun merkezi olmayan bir ağda çalışmak isteyen geliştiriciler için çok önemli olduğuna vurgu yaptı. Sun, 30 TEmmuz’un TRON için yepyeni başlangıçların yapılacağı bir tarih olacağını da sözlerine ekledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment