Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Justin Sun’ın TRON’undan Yapay Zeka Atılımı: 100 Milyon Dolar Yatırım

TRON (TRX), blockchain uygulamalarında yapay zeka (AI) kullanımı üzerine çalışan ekiplere 100 milyon dolar üzerinde destek fonu sağlayacağını duyurdu.

TRON blockchain’inin yönetişim organı TRON DAO 8 Şubat tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, blockchain üzerinde faaliyet gösteren uygulamaların geliştirilmesinde ve kullanılmasında yapay zeka üzerine çalışan ekiplere toplamda 100 milyon dolara kadar fon hibe etmeyi taahhüt etti.

Şirket taahhüt ettiği hibe ile yapay zeka uygulamaları kullanılarak blockchain uygulamaları üzerinde insan zekasının simule edilmesine yönelik çalışmaları desteklemeyi amaçlıyor.

TRON özellikle dört ana tema üzerine yoğunlaşacağını açıklamasında belirtti. Ödeme platformu, içerik üreticiliği, varlık yönetimi ve Oracle hizmetleri üzerine yoğunlaşacağını duyuran TRON, bu alandaki uygulama geliştiricilerinin fon başvurusunda bulunabileceğini aktardı.

TRON kurucusu Justin Sun yakın zamanda resmi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, AI entegrasyonunun akıllı sözleşmelerin geliştirilmesi, oluşturulması ve dağıtılmasında daha verimli ve daha etkili olunmasına yardımcı olacağını dile getirdi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!