Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

K33 Analistleri Yeni Kripto Trendi İçin En İyi Altcoin’i Açıkladı: Bu Fiyattan Alın!

Kripto para araştırma şirketi K33 Research, gelecek potansiyeli taşıyan en iyi ve en potansiyelli altcoin yatırımını açıkladı.

K33 Research tarafından 11 Ekim Çarşamba günü yayınlanan raporda, potansiyeli en yüksek altcoin yatırımına yer verildi. Rapor, Chainlink (LINK) projesinin gerçek dünya varlıklarının (RWA) ve geleneksel finansın tokenize edilmesi açılmasından en yüksek potansiyeli barından altcoin olduğunu belirtti.

Bahsi geçen tokenizasyon kavramı özel sermaye, kredi ve tahviller gibi geleneksel finansal varlıklarının blokzincirine entegre edilmesi anlamına geliyor. olarak nitelendiriliyor.

Raporda, geleneksel finans ve gerçek dünya varlıklarının tokenize edilmesi için halen daha birçok engel olduğu belirtirken Chainlink’in bu noktada en umut vadeden proje olduğu vurgulandı. Bu söyleme gerekçe olarak Chainlink üzerinde çalışan oracle sistemleri ve çeşitli blokzinciri ortaklıklarıyla sağlanan bağlantılar öne sürüldü.

Öte yandan LINK için long (uzun) pozisyon seviyesi vermekten çekinmeyen K33 Research, 5,70 dolar doların uzun vadeli düşünen yatırımcılar için önemli bir giriş noktası olabileceğini belirtti.

K33 analisti David Zimmerman, yaşanabilecek RWA trendine dair şu ifadelerde bulundu:

RWA anlatısına dahil olmak ve bu piyasa yükselişe geçtiğinde dışarda kalmamak istiyorsak LINK en güvenli seçenek olacaktır.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!