Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kafa Topu 2 Oyuncuları Bitcoin Kazanabilecekler

Türkiye’nin en büyük kripto para şirketlerinden biri olan BtcTurk, Kafa Topu 2 oyuncularını sevindirecek bir açıklama yaptı. Şirketin açıklamalarına göre Kafa Topu 2 oyuncuları önümüzdeki günlerde oyundaki başarı durumlarına göre Bitcoin kazanabilecekler.

Oyna Kazan

BtcTurk tarafından yapılan açıklamalara göre Kafa Topu 2 oyuncuları 5 Şubat tarihinden itibaren BtcTurk Ligi’ne katılabilecekler. İki hafta sürecek olan bu etkinliğin sonunda oyuncuları bir ödül bekliyor olacak.

Şirketin duyurusuna göre oyuncular 2 hafta sürecek olan bu ligin ardından ödül olarak Bitcoin alabilecekler. BtcTurk tarafından paylaşılan detaylara göre toplamda 6 bin kişiye 2 Bitcoin dağıtılacak. BtcTurk henüz bu ödülün nasıl paylaştırılacağını açıklamadı. Dolayısıyla bu etkinliğin detaylarını ancak önümüzdeki günlerde, ligin başlamasıyla birlikte göreceğiz,

Kafa Topu ve Kafa Topu 2 oyunları 2016 yılında Türkiye’de kurulan Masomo tarafından geliştirildi. Kısa süre içerisinde hızla büyüyen şirket toplamda 60 milyondan büyük bir kitleye ulaştı. Şirket geçtiğimiz yıllarda oyun dünyasının en büyük isimlerinden biri olan Miniclip tarafından satın alındı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment