Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kanada Finansal Hizmeti Versabank, Dijital Varlık Kasasını Açtı

Ünlü Kanadalı finansal kuruluş Versabank, dijital varlıkları güvenli bir şekilde depolanabilmesi için müşterilere yeni bir kasa inşa etmenin ortasında olduğunu açıkladı. Versabank’ın en yeni eseri, kripto paralar da dahil olmak üzere her türlü dijital mülkün depolanmasını sağlayan, Kanada’da lisanslı bir bankadaki gibi güvenlik sağlayan ‘Versavault’dır.

Versabank: “Dijital Varlıklar Herhangi Bir Aile Takısı, Tapu Belgesi Veya Hisse Senedi Kadar Değerlidir “

Bu hafta, şubesi olmayan Kanadalı finansal yönetim hizmeti Versabank, kripto para birimlerini ve diğer çeşitli dijital özellikleri barındırmak için özel olarak tasarlanmış bir güvenlik kasası olan yeni ürünü Versavault’un yaratılışını ilan etti. Versabank’ın yeni ürününün Blockchain tabanlı, şifrelenmiş ve “geçilmez bir güvenlik çözümü” olduğu iddia edildi.

Versabank yeni ürününü şu şekilde tanıtıyor:

“Dijital varlıklarınız, herhangi bir aile takısı, tapu belgesi veya hisse senedi kadar değerli ancak bunları korumak bu kadar kolay değil”.

Versavault, mutlak mahremiyetli ve girilmesi imkansız bir güvenlik sağlayan Blockchain tabanlı,dünyanın en güvenilir mali piyasalarından birinde lisanslı bir banka tarafından oluşturulan ve yönetilen dijital zenginliğinizin beklediği bir çözümdür.

Versabank Kurucusu, Bankaların Kripto Para Depolamasına Güven Sağlayabileceğini Düşünüyor

Versabank, şubesi olmayan teknoloji tabanlı bir bankacılık şirketi olmaya karar verdiğinden beri her zaman yeniliğe odaklanmıştır. Bankanın kurucusu David Taylor, şubesiz platformu oluşturdu ve 2013’te Versabank, Kanada’nın kamuoyuna açılan en büyük 10. bankası oldu. Taylor, değerli dijital varlıkları güvence altına almaya gelince, görevdeki finansal kurumların kripto para ekosistemine güven duygusu katabileceğine inanıyor.

Versabank’ın duyurusu sırasında Taylor açıklama yapıyor:

Bitcoin ve diğer kripto para birimleri hızla popülerlik kazanmaktadır ve sahipleri daha önce değerli varlıkları daha az güvenli dijital depolama seçeneklerine koydukları için kaybetmişlerdir”.

“Bankalar her zaman fiziksel eşyalarınızı depolamak için en güvenli yer olarak bilinir ve hedefimiz Versavault’u değerli dijital eşyalarınızı korumak için en güvenli yer haline getirmektir”.

Versabank, Kurumsal ve Bireysel Dijital Para Yatırımcıları için Güvenli Depolama Çözümleri Oluşturun Birçok Firmaya Katıldı

Versabank, kurumsal ve bireysel yatırımcıların dijital birikimlerine daha iyi bir güvenlik sağlamak için birçok finansal firmaları ve varlık yönetim hizmetlerini takip etmektedir.Daha bu hafta Blockchain şirketi olan Metaco ve veri güvenlik ajansı Guardtime, ‘Silo’ olarak adlandırılan kripto paralar için yeni depolama çözümü ortaya çıkardı. Ayrıca, ünlü kripto para aracılık hizmeti olan Coinbase, kurumsal yatırımcılar için dijital bir kasa olan “Coinbase Korumasını” başlattı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment