Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kazanan Pundi X [NPXS] Oldu ve Binance Üzerinde Listelendi!

Binance dün akşam saatlerinde yaptığı duyuruda düzenlediği ‘Ayın Topluluk Koini” Yarışmasının yedincisinin kazananı olarak Pundi X‘i duyurdu. Ayın Topluluk Koini yarışması dahilinde kazananın belirlenmesi için topluluktan kişiler oylama yapıp hangi koinin borsa üzerinde listelenmesi gerektiğini seçiyorlar.

Pundi X bu ödülden dolayı Binance üzerinde ücretsiz listelenecek. Listelenme 21 Haziran tarihinde başlatılacak ve 2:00 AM [UTC] itibariyle NPXS/BTC ve NPXS/ETH gibi ticari çiftler aracılığıyla işleme açılacak. Kullanıcılar haber ilk açıklandığı andan beri NPXS yatırmaya başlayabiliyorlardı.

Pundi X sokaktaki mağazalarda kripto para satışını yapmak için tasarlanmış olan ve bu sebepten ötürü kripto para birimlerini herkes için daha uygun yapıp blockchain geliştiricilerini güçlendirmeyi hedefleyen bir token. Pundi X geliştiricilerinin vizyonu sıradaki milyarlarca kullanıcıyı kripto para birimleri ile buluşturup herkes için kripto para birimlerinin değerini arttırmak.

Kendi internet sayfalarında şu yer almakta:

”Kripto para dünyasının Walmart’ı ve 7-Eleven’ı olarak (Bim ve A101 diyebiliriz), kullanıcıların herhangi bir zamanda ve herhangi bir yerde kripto para alabilmelerini ve bunları kullanabilmelerini istiyoruz. Kripto para satın almak bir şişe su satın almak kadar kolay olmalı.”

Pundi X POS cihazı mağaza sahiplerinin bir işlem için kripto parayı itibari paraya veya itibari parayı kripto paraya dönüştürmelerini sağlayan dünyanın ilk ve en küçük blockchain temelli POS cihazı olarak bilinmekte. Bu satış yönteminin içerisinde aracı olarak Alipay, Bitcoin wallet ve daha niceleri var.

Pundi X tokeni ilk olarak PXS adına sahipti ancak hala sürmekte olan değişim işlemi sırasında NPXS ismi ile değiştirildi. Pundi X takımı şu an için kripto borsalarıyla, cüzdanlarla ve kripto parayı bir ödeme yöntemi olarak kullanmak isteyen işletmelerle iş birliği yapmayı istiyor.

Çok yakın zamanda yaşanan Coinrail hacklenmesi sonrası Pundi X’in ICO projesinden 19.5 milyon dolar değerinde NPXS tokeni çalınmıştı ve bu olayın nasıl yaşandığı hakkında borsaya yardım edecekti. Şu an ise ekip kendi değişim işlemini yapmakla meşgul gibi görünüyor.

Görünüşe göre çoğu Twitter kullanıcısı da Pundi X’in bu başarıyı hak ettiğini düşünmekte.

Radoslav isimli Twitter kullanıcısı konu hakkında şu yorumda bulundu:

‘Süper haberler! Pundi bunu hak ediyor!”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment