Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Max Keiser: Bitcoin Devrimin, Direnişin Parasıdır

Kripto para sektörünün tanındık isimlerinden Max Keiser, Bitcoin, Uruguay’da Bitcoin ile ilgili yeni bir sunum yaptı.

Keiser sunumu sırasında Bitcoin ile itibari para arasındaki ilişkiden, Bitcoin’in geleceğinden ve son zamanlarda yaşanan yasal gelişmelerden bahsetti.

İlk Vazifesi

Sunumuna  itibari paralar hakkında genel bilgiler vererek başlayan Keiser, daha sonra Bitcoin ile itibari paralar arasındaki farklara değindi.

Keiser bu noktada Bitcoin’in itibari paralardan çok daha etkili olabileceğini söyledi ve Bitcoin’in ilk vazifesinin ne olduğunu açıkladı. Keiser’e göre Bitcoin’in ilk vazifesi, itibari paraların yol açtığı karmaşayı dindirmek olacak.

İtibari paraların yapıları gereği “şiddete” yol açtıklarını söyleyen Keiser buna ek olarak Bitcoin’in “barışçıl yapısı” sayesinde itibari paraların yerini alabileceğini söyledi.

Mevzuat Konusu

Keiser sunumu sırasında kripto para regülasyonlarından da bahsetti ve özellikle ABD gibi gelişmiş ülkelerin politikalarından bahsetti.

ABD’nin artık kripto paraları çok daha yakından takip ettiğini söyleyen Keiser, bazı yetkililerin özellikle bu konuyla ilgilenmeye başladıklarını vurguluyor. Keiser bu isimlerden birine örnek olarak Temsilciler Meclisi üyelerinden Brad Sherman’ı gösterdi.

Keiser daha sonra tüm bu meclis üyelerinin maaşlarının itibari parayla ödendini hatırlattı ve çoğu politikacının itibari paraya bu yüzden daha sıcak yaklaştığı mesajını verdi. Keiser son olarak Bitcoin’in “küresel devrimin parası” olduğunu, Bitcoin’in “direnişi” simgelediğini söyledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment