Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kemerleri Bağlayın! Ardor Binance’da Listelendi, Fiyatlar Uçtu!

Ardor (ARDR) kripto para birimi, Çarşamba sabahı Binance tarafından listeleneceği haberinden sonra, %60’ın üzerinde bir sıçrama yakaladı ve Binance’ın listelediği en son koin olma unvanını kazandı.


Ardor, Çarşamba günü Türkiye saatine göre 14:00 itibariyle, Bitcoin, Ethereum ve Binance’ın kendi tokeni BNB pariteleri ile işlem yapmaya açık olacak. Para yatırma işlemleri şimdiden hazırlık yapmak amaçlı açık konuma getirildi.

ARDR bu haberden önce 0.16 dolar gibi bir fiyattan işlem görürken, listeleme açıklamasından sonra 0.26 dolara çıktı ve son 24 saat içerisinde toplam %62 civarında bir artış gösterdi. Ardor toplamda 265 milyon dolarlık bir piyasa hacmine sahip ve şu an CoinMarketCap verilerine göre 54. sırada yer almakta.

Binance ne zaman böyle bir koin’i listelese, fiyatlar aynı gün içerisinde devasa artışlar yaşıyor ama bundan 1 veya 2 gün sonra fiyatlar tekrar inişe geçiyor. Geçtiğimiz gün Binance’ın ticari hacmi 1.7 milyar doları geçmişti.

Ardor Projesi

Ardor kripto projesi Barcelona merkezli Jelurida tarafından üretildi. Koin NXT teknolojisi üzerine kurulu ve diğer firmaların Ardor platformu  üzerinde kendi ürünlerini kurabilmelerine imkan sağlıyor. ARDR toplam 999 milyon birime sahip olan ve bunların halihazırda sirkülasyonda olduğu, madenciliği yapılamayan bir token.

Projenin kendi internet sayfasında şunlar yer alıyor:

”Ardor Platformu madencilik rekabetini ortadan kaldıran ve bu sebeple düğümlerin daha düşük enerji ve ekonomik donanım kullanabildiği Proof-of-Stake konsensüs algoritmasını kullanmakta. Ardor NXT’nin dört yıllık üretim tecrübesi üzerine kurulu olup, ticari uygulamalar için en popüler geliştirme dili Java ile geliştirildi.”

Ardor blockchain tıkanıklığını azaltıp çoklu işlemsel tokenlar sağlayabileceğini iddia ediyor. Jelurida bu yılın üçüncü çeyreğinde Ardor ana ağı üzerinde işlem yapacak ek ‘yavru blockchain’ler’ üretmeyi planlıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment