Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kendisini Satoshi Olarak Tanıtan Wright’tan Bir İddia Daha: JPMorgan’ın Yapmaya Çalıştığı Şeyin Patenti Bende

Kendisini Bitcoin yaratıcısı Satoshi Nakomoto olarak tanıtan ve bu yönde yaptığı iddia dolayısı ile ‘Faketoshi’ olarak da bilinen Craig Wright, bir enteresan iddia daha ortaya attı.

JP Morgan’ın yeni çıkaracağı ve JPM Coin adını verdiği kripto para ile ilgili olarak konuşan Wright, dev Wall Street bankasının bu tarz bir sistemi hayata geçirebilmesi hali hazırdaki teknolojiyi baştan aşağı değiştirmesi gerektiğini ifade ederken, bu tarz bir şey için de patente ihtiyaç duyulacağını iddia etti.

Wright, attığı tweette, JP Morgan’ın bu iş için ihtiyaç duyacağı patentin kendisinde olduğunu ifade ederken, şunları söyledi:

”JP Morgan, merhaba. Patent 32, DFA’lar…

Bunu kontrol etmediniz değil mi?

Yapmak istediğiniz şey ile ilgili patentler bende.

Size keyifli bir yaşam dilerim.”

DFA patent başvurusunda ise, bu patentin bir matematiksel model olduğu ifade edilirken, çeşitli bilgiler de yer alıyor ancak bunların JPM Coin’in yapmaya çalıştığı şey ile karşı karşıya gelip gelmediği ise bilinmiyor.

Wright, elindeki patentler ile JP Morgan’a karşı durabileceğini ifade ederken; böylelikle kendisi için geçen olaylarla dolu bir haftaya da son bir halka daha eklemiş oldu.

Bilindiği üzere, nChain’in baş yöneticisi olan ve Bitcoin Cash SV’de de oldukça aktif bir rol üstlenen Wright; bu hafta içinde WikiLeaks tarafından eleştri bombardımanına tutulmuştu ve WikiLeaks yetkilileri, Wright’ı yalan makinesi olarak nitelendirmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment