Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koç Holding Dijital Yemek Kartı “TokenFlex”i Tanıttı

Finansal teknolojiler alanında faaliyet gösteren Koç Topluluğu şirketi, dijital yemek kartı “TokenFlex” duyurdu.

İlk olarak Koç Topluluğu çalışanları tarafından kullanılacak olan TokenFlex‘in, sonrasında ise bütün Türkiye’ye yayılması planlanıyor.

Dünyanın yeni teknolojisine ve beklentilerine uygun olarak tasarlanan TokenFlex, akıllı telefonlara indirilebilecek olan bir uygulama sayesinde tamamen dijital olacak. Uygulama içerisinde yer alacak olan QR kod okuma ve bazı telefonların desteklediği NFC özelliği sayesinde cep telefonlarını POS cihazlarına yaklaştırarak ödeme yapılabilecek. Ayrıca üye iş yerleri, yine akıllı telefonlara indirilebilen TokenFlex POS isimli uygulama sayesinde istedikleri yerde ödeme alabilecek. TokenFlex’in ilerleyen dönemde farklı alanlarda da kullanılabilmesi bekleniyor.

Koç Holding Dayanıklı Tüketim Grubu Başkanı Fatih Kemal Ebiçlioğlu:

Token Finansal Teknolojiler şirketimiz, topluluğumuzun dijital dönüşüm çalışmaları çerçevesinde ödeme teknolojileri alanında büyük ve önemli stratejik adımlar atıyor. Yeni nesil ödeme sistemlerindeki liderliğimizin ardından, şimdi de yemek kartı sektörüne TokenFlex ile iddialı bir giriş yapıyoruz. TokenFlex’in sektörde yayılım açısından önemli bir potansiyeli olduğuna inanıyoruz.

dedi.

Ayrıca Koç Holding İnsan Kaynakları ve Endüstri İlişkileri Başkanı Özgür Burak Akkol:

Topluluk olarak kurulduğumuz günden bu yana tüm çalışmalarımızın merkezine, çalışma arkadaşlarımızı ve ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler geliştirmeyi aldık. Bu kapsamda tüm beklentilerimizi karşılayacak esneklikte hayata geçen TokenFlex’i de ilk kez çalışma arkadaşlarımızın kullanacak olmasından memnuniyet duyuyoruz.

dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!