Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

SHIBA INU (SHIB), 2021 Yılında Dünya Çapında En Çok Görüntülenen Kripto Para Birimi Oldu

Popüler meme coin SHIBA INU (SHIB), 2021 yılında CoinMarketCap kullanıcıları tarafından platformda en çok görüntülenen kripto para birimi oldu.

CoinMarketCap, resmi Twitter hesabından kullanıcılarının 2021 yılında ilk 200 kripto para arasında en çok görüntülediği 5 kripto para biriminin listesini paylaştı. Piyasa değeri sıralamasından bağımsız olarak hazırlanan listede SHIBA INU ilk sırada yer aldı.

Piyasa değerine göre 13. sırada yer alan SHIBA INU, 25 Aralık itibariyle paylaşılan listeye göre 188.019.378 görüntülenme ile birinci sırada yer alıyor. Ana kripto para birimi Bitcoin (BTC), 145 milyon görüntülenme ile ikinci sırada yer alırken ilk meme coin olan Dogecoin (DOGE) ise 107 milyon görüntülenme ile kendine üçüncü sırada yer buldu. Listede sırası ile dördüncü ve beşinci sırada popüler altcoin’ler Cardano (ADA) ve Ethereum (ETH) yer alırken, listenin yalnızca web sitesi üzerinden gelen görüntülenme verilerine göre oluşturulduğu belirtildi.

SHIBA INU, şu anda sahip olduğu 2.4 milyon takipçisi ile Twitter‘da dünya çapında en çok takipçiye sahip dördüncü kripto para birimi konumunda bulunuyor.

Ayrıca SHIBA INU’nun şu anda, ilk kripto plak şirketinin kurucusu Steve Cooper tarafından düzenlenen ve 26 Aralık‘a kadar sürecek “Burn party” adında özel bir yakım etkinliği bulunuyor.

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!