Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koin Bülteni Okuyucularına Özel, Yüzde 10 İndirimli Teknik Analiz Eğitimi, Sizleri Bekliyor!

Kripto para piyasalarının 2017’nin son günlerine doğru yakaladığı büyük ivme, her ne kadar Bitcoin’i ve diğer kripto paraları hayatımızın önemli bir parçası yapsa da, yatırım anlamında o dönemden sonra çok fazla kayıp yaşayan kişiler olduğunu görmek mümkün. Bu noktada, bilinçli bir yatırımcı profili oluşturmak isteyen ve bu yatırımcıların yararlanması gerektiği çeşitli eğitimler olduğuna inanan Koin Bülteni ekibi de, site bünyesinde yaptığı Bitcoin analizleri ile de bilinen ünlü eğitimci Taner Bozkurt ile bir iş ortaklığına gitti.

Kripto para piyasalarında sağladığı ek katma değer ve yatırımcıya kazandırdığı bilinç ile, hem bu sektörde hem de genel finans alanında yatırımcıların çok kritik bir parça olarak gördüğü teknik analiz eğitimi, Taner Bozkurt’un liderliğinde, Koin Bülteni okuyucularına özel %10’luk bir indirim ile sizleri bekliyor!

Yatırımlarınızın Kontrolünü Elinize Alın

Hem kripto para, hem de geleneksel borsalarda, yatırım ve trade yaparken olmazsa olmaz bileşenlerden birisi olan teknik analiz eğitimi, kripto para piyasalarının yaşadığı düşüş ve bu düşüşün devam etmesi ile birlikte, hiç olmadığı kadar önemli hale geldi. Eski günlerde yaşanan ciddi yükselişlerin yerini çok daha zorlu piyasa şartlarının aldığı bir ortamda, tenik analiz eğitimine atfedilen önem, uzmanlar tarafından da gün geçtikçe artıyor.

Bu noktada bireysel yatırımcıların grafikleri okuma, yorumlama ve ona göre pozisyon almasını sağlayacak ve aynı zamanda temel yatırımcı bilgileri ve davranışları ile de bilinçleneceği bu eğitimi, bu alanda uzun yıllardır çalışan ve Koin Bülteni bünyesinde de kripto para analizleri yapan ünlü eğitimci Taner Bozkurt verecek.

Burada yer alan forma tıklayarak ilgili bilgilerinizi girmeniz durumunda siz de, Koin Bülteni okuyucularına özel yüzde 10 indirim ile bu eğitimden faydalanabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment