Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koin Bülteni’ni Bundle Üzerinden Takip Edebilirsiniz

Dünya ve Türkiye’deki kripto para ve blockchain alanında yaşanan tüm gelişmeleri sizlere aktaran Koin Bülteni’ni yalnızca web sitemiz üzerinden değil farklı platformlardan da takip edebilirsiniz.

Koin Bülteni 2017 yılının başından beri, Türkiye’deki kripto para ve blockchain alanındaki meraklıları tek çatı altında toplama hedefine hizmet etme amacıyla ivmelenerek çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz haftalarda yayın akışımızda ve bildirim sıklığında yaptığımız değişikler ile birlikte sizlere en iyi hizmet edecek şekilde ilerliyoruz.

Koin Bülteni’ni sosyal medya ve telegram üzerinden takip etmenin yanında farklı farklı kaynakları bir arada takip etme imkanı sunan Bundle üzerinden de takip edebilirsiniz.

Bunun için mobil uygulamayı telefonuna indirip ardından kaynak ekleme bölümünden Koin Bülteni’ni kaynaklarınıza ekleyerek, diğer haber platformlarını takip ederken Koin Bülteni’ni de kolaylıkla takip ediyor olacaksınız.

Bizleri takip edebileceğiniz tüm platformlar hakkında bilgi almak için buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

Google Play Halk Oylaması: 2018’in En İyi Uygulaması İçin Oy Verin

2018’in En İyi Uygulaması’ için halk oylaması başladı. Google Play tarafından aday gösterilen bu yılın trend uygulamaları içerisinde, yayıncıları arasında bulunduğumuz Bundle da var!

Türkiye’nin en sevilen haber uygulaması Bundle, Play Store tarafından geçtiğimiz yıl da Türkiye’nin en iyi haber uygulaması seçilmişti. Google, Bundle için “Kapsamlı içeriği, beğenilen arayüzü, detaylı arama seçenekleri, haber kaydetme özelliği ve kaliteli son dakika bildirimleriyle günlük hayatımızın vazgeçilmezlerinden.” ifadesini kullanmıştı.

Siz de keyifle takip ediyorsanız Bundle’a oy vermek için buraya tıklayın: http://bit.ly/2Ta92Lt

2018’in en iyi uygulamasının ve oyununun kullanıcılar tarafından belirleneceği oylama 25 Kasım’a kadar sürecek.

Eğer henüz kullanmıyorsanız Bundle’ı şimdi indirerek takip etmeyi unutmayın: http://bundle.app

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment