Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Köklü Kripto Para Borsası Bazı Kullanıcılar İçin Hizmetlerini Sonlandırıyor!

Kripto para borsası Bitfinex, İngiltere’deki bazı müşterileri için ürün ve hizmetlerini kaldıracağını açıkladı.

Bitfinex İngiltere’deki düzenleyici politikalarla uyumluluk sağlayabilmek adına bazı müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetleri sonlandıracağını açıkladı.

Borsa tarafından kısa süre önce yapılan resmi duyuruda, bu kısıtlamadan ülkede ikamet eden tüm mevcut bireysel müşterilerin ve yine ülkede ikamet ederek İngiltere’nin Finansal Promosyonlar Düzeni kapsamında bir muafiyete sahip olmayan tüm mevcut kurumsal müşterilerin etkileneceği belirtildi.

Bitfinex ayrıca 1 Kasım 2023 tarihinde veya sonrasında platformda hesap oluşturan İngiltere merkezli yeni müşterilerin artık bireysel hesap doğrulaması için başvuramayacağını da açıklamasının detaylarına ekledi. Etkilenen kullanıcıların 10 Ocak tarihinden itibaren kripto para yatırma işlemi yapamayacağı vurgulandı:

Düzenleyici kapsamdan muaf olmadığınızı anlarsak, 10 Ocak 2024 tarihinden itibaren artık yeni para yatırma işlemi yapamayacak, yeni sözleşmeler oluşturamayacak veya mevcut teminat pozisyonlarını artıramayacaksınız. İleriye dönük olarak Bitfinex, yüksek net değere sahip şirket, tüzel kişiliği olmayan dernek veya tröst tanımını veya başka bir ilgili geçerli muafiyeti karşılayanlar dışında, kurumsal İngiltere sakinlerinin doğrulama başvurularını artık kabul etmeyecektir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!