Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Köpek Coinler Bu Haftanın Yıldızı Oldu! Patlamaya Hazır Sıradaki Köpek Coin Dogeverse İçin Son Fırsat

Kripto dünyası köpek coin projelerindeki yükselişi konuşuyor. GameStop hisselerindeki artış ile eş zamanlı olarak yükselen köpek temalı meme coin projeleri kripto topluluğunu heyecana sürüklüyor. 

Video oyunu perakendecisi GameStop’un hisselerinin piyasa öncesi işlemlerde yüzde 19’un üzerinde artması, meme coin projelerinde artışa yol açtı. Genellikle GameStop ve sinema zinciri AMC Entertainment Holdings gibi hisse senetlerindeki hareketleri yansıtan meme coin projelerinin bu seferki rallisi özellikle köpek coinler üzerinde yoğunlaştı. 

CoinMarketCap verilerine göre DOGE, son 7 günde yüzde3’e yakın yükselirken Shiba Inu yüzde 9 civarında artış gösterdi. Dogwifhat yüzde 25 artarken FLOKI yüzde 17 büyüme ile yatırımcısını sevindirdi. 

DOG GO TO THE MOON, son 7 günde yüzde 100 artarak adeta haftanın yıldızı oldu. BONK ise son 1 haftada yüzde 2 civarında artış gösterdi. Köpek coinler bu haftanın en çok konuşulan ve yatırımcısına en çok kar getiren projeleri arasında yer aldı. Patlamaya hazır bir sonraki proje arayışında olan kripto meraklılarının ön satış performansı ile dikkat çeken Dogeverse projesine yöneldiği görüldü. 

Sona gelen ön satışı ile indirimli fiyatlardan Dogeverse token satın alma fırsatı sunan proje, şu ana kadar topladığı fonlar ile yatırımcıların radarına takılıyor. Gelin hep birlikte 15 milyon doları aşan Dogeverse tokeni inceleyelim. 

Dogeverse İçin Lansman Öncesi Son Şans

Aşamalı bir ön satış etkinliği ile yatırımcılarla buluşan ve indirimli fiyatlardan yatırım yapma imkanı sağlayan Dogeverse proje son günlerini yaşıyor. Borsa listelemeleri için gün sayan proje, son dakika yatırımcılarını bekliyor. 

Kapalı kripto toplulukları arasındaki bariyerleri kaldırmayı amaçlayan Dogeverse projesi, 6 zincirli yapısı ile yatırımcıların dikkatini çekiyor. Ön satışı yoğun ilgi gören projede şu ana kadar toplanan fonlar 15 milyon doları aşıyor. 

Proje sayfasında devreye alınan geri sayım aracına göre borsa listelemeleri öncesinde düşük fiyatlardan Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcıların 3 günden az bir zamanı bulunuyor. 

Staking özelliğinin de hala aktif olduğu projede son şansını değerlendirmek isteyen yatırımcılar, Dogeverse ön satışına hücum ediyor. Patlamaya hazır köpek coinler arasında gösterilen Dogeverse, heyecanla borsa listelemelerini bekliyor. 

6 Zincirli Tek Gerçek DOGE Projesi Dogeverse 

Dogeverse ekibi, Wormhole ve Portal Bridge gibi yenilikçi teknolojilerden yararlanarak token sahiplerinin projeye dahil olan zincirler arasında kolayca ve güvenli bir şekilde dolaşmasını mümkün kılıyor.

6 zincirli bir yapıya sahip Dogeverse token ile Ethereum, BNB Zinciri, Solana, Polygon, Avalanche ve Base ağları bir araya geliyor. Kapalı ekosistemler arasındaki engelleri ortadan kaldırmak için geliştirilen Dogeverse, hız, düşük maliyet ve güvenliği ön planda tutuyor. 

Yol haritasına göre ilerleyen projede tüm ağ bağlantılarının ön satış bitmeden tamamlanmış olması sayesinde yatırımcılar, 3 Haziran’da sona erecek ön satışın ardından etkinlikte satın aldıkları tokenleri dilediği blok zincirinden talep edebiliyor.

DOGE’yi tek zincirin ötesine taşımak isteyen Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, son şanslarını değerlendiriyor. Ön satışta şu ana kadar 15 milyon dolar fon toplamayı başaran ve balinaların radarına takılan Dogeverse tokenin listelemeler sonrasındaki olası performansı heyecan yaratıyor. 

Dogeverse Token Ön Satışında Son 3 Gün

6 zincirli Cosmo the Dog ile zincirler arası bir deneyim yaşamak isteyen kripto tutkunları, indirimli Dogeverse ön satışına katılarak listelemeler öncesinde projedeki yerini alabiliyor. Benzersiz bir kripto evreni yaratmak için yola çıkan ilk gerçek çok zincirli DOGE tokeni olan 6 zincirli Dogeverse tokenin toplamda 200 milyar adet token arzı bulunuyor. 

Her aşamada Dogeverse token fiyatı arttığından erken dönem yatırımcılar borsa listelemeleri öncesinde potansiyel olarak daha fazla kar elde etme imkanı bulsa da mevcut olan son aşamada Dogeverse tokenler, 0,00031 dolar gibi düşük bir fiyat ile yatırımcılara sunuluyor.

Proje katılımcılarının kazancı, borsa listelemeleri sonrasındaki fiyat performansı ile sınırlı kalmıyor. Topluluk odaklı bir yaklaşım benimseyen Dogeverse ekibi, ön satış ile birlikte devreye alınan staking mekanizması ile de büyük alkış topluyor. Pasif gelir elde etmek isteyen yatırımcılar, satın aldıkları DOGEVERSE tokenlerini stake edebiliyor. 

Dogeverse token proje sayfasında yer alan geri sayım aracına göre Dogeverse token ön satışında son 3 güne giriliyor. 3 Haziran’da sona ermesi beklenen ön satış öncesinde yatırımcılar, projeye katılmaya devam ediyor. 

Şu ana kadar topladığı fonlar 15 milyon doları aşan Dogeverse, patlamaya hazır köpek coinler arasında üst sıralarda gösteriliyor. DOGE’yi çok zincirli yapıya kavuşturan Dogeverse, meme coin çılgınlığını tek zincirin ötesine taşıyacak bir proje olarak konumlanıyor. 

Dogeverse token satın almak isteyen yatırımcılar, çok zincirli yapı sayesinde ETH, USDT, SOL, BNB, MATIC, AVAX, BASE ve kart işlemleri ile ön satışa katılabiliyor. Borsa listelemelerine doğru ilerleyen projenin performansı, DOGEVERSE topluluğu tarafından yakından takip ediliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!