Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Korkutan Gelişme: XRP’yi Eleştiren Kripto Para Analistine, XRP Topluluğundan Ölüm Tehditleri Yağıyor!

Ripple tarafından üretilen ve basın saati itibariyle toplam piyasa hacmi açısından ikinci en büyük kripto para birimi olan XRP, sahip olduğu topluluk ile de tanınan bir proje. Özellikle sosyal medya üzerinde bir hayli aktif topluluğa sahip olan XRP, bu sefer korkutan bir gelişme ile gündeme geldi.

Geçtiğimiz günlerde Messari isimli araştırma firması, yaptığı bir inceleme sonucunda XRP’nin işlem hacminin ciddi bir şekilde abartıldığını ve firma tarafından bunun bilerek gerçek dışı yüksek gösterildiğini iddia etmişti. Messairi söz konusu araştırmasında çeşitli platformları incelemeye aldığında bunların en az yüzde 46’sında XRP hacimlerinin abartıldığını ortaya koydu.

Messairi firmasının kurucusu olan Ryan Selkis ise, yapılan araştırmadan dolayı ailesine kadar uzanan tehditlere maruz kalmakta ve XRP topluluğuun suçlamakta.

Sosyal medya üzerinden trollemenin ötesine geçen kullanıcılar, Selkis’in numarasını arayarak eşinin doğum gününü kendisine söyleyecek kadar ileri gitmiş. Selkis daha sonra Ripple yetkililerini etiketleyerek kendi ailesine karşı yapılmış XRP topluluğu tehditlerinin ifşa edilmesini, aksi taktirde üç tehdit aramasından sonra FBI ve yerel polis kuvvetlerine başvuracağını vurguladı.

Yaşanan olaylar sonrası birçok yatırımcı ve kripto para topluluğunun önde gelen ismi olayları kınadı ve tehditler hala devam ediyor gibi gözükmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment