Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Koronavirüse Karşı Yeni Çözüm: Bu Blockchain Etkinliğini Evden Takip Edebiliyorsunuz

Koronavirüs paniği tüm dünyayı sarmışken birçok yer karantinaya alındı. Bu süreç içerisinde ülkemizde de birçok etkinliğin ertelenmesine karar verildi.

Kripto para takipçileri bu zorlu zamanlarda BlockDown 2020 etkinliğini evlerinden takip edebilecekler.

Kimler Katılıyor?

Hem konuşmacıların hem dinleyicilerin online olarak katılacakları BlockDown 2020 etkinliğine birbirinden ünlü isimler katılıyor. Ünlü müzisyen Akon, Bitcoin.com Başkanı Roger Ver ve Bitcoin geliştiricisi Jimmy Son gibi isimler etkinlikte yer alacaklar.

EAK Digital tarafından düzenlenecek bu etkinlikte birbirinden farklı oturumlar düzenlenecek. Katılımcılar ünlü isimlerle bağlantılar kurabilecek, bunun yanı sıra, canlı açılış konuşmaları, özel 3D avatar, yuvarlak masa oturumları, canlı illüstrasyon çizimi, sanal sergi/stand alanları ve insanların iletişim kurması için özel çevrimiçi alanlar da etkinliğin içinde yer alacak.

Her açılış konuşmasının ardından özel bir çevrimiçi sohbet kanalında katılımcılar, ünlü isimlere sorularını yöneltebilecek. Aynı zamanda uzmanlıkla yönetilen Soru-Cevap oturumları da yapılacak.

EAK Digital kurucusu Erhan Korhaliller’in açıklamalarına göre kripto para takipçileri ve yatırımcıları birçok yerin karantinaya alındığı şu dönemde bu etkinlik sayesinde bir araya gelebilecekler. İnsanlar bu etkinlik sayesinde hem iş dünyasındaki gelişmeler hakkında konuşabilecek hem de fikir alışverişinde bulunabilecekler. Korhaliller konu hakkında şunları söylüyor::

BlockDown 2020, sektördeki herkesin zor bir zamanda bir araya gelmesi ve yüz yüze bir konferansın ağ iletişimi ve etkileşimli avantajlarının tadını çıkarması için mükemmel bir fırsat.

Etkinliği herkes için uygun fiyatlı ve erişilebilir hale getirmek bizim için son derece önemliydi veküresel bir kitleye ev sahipliği yapmayı umuyoruz.

16-17 Nisan tarihlerinde düzenlenecek olan bu etkinliğe katılmak için etkinlik sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bunun yanı sıra BlockDown Telegram kanalına da göz atabilir veya [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment