Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

KPMG Kanada Yöneticisi: Kurumsal Yatırımcılar, Kripto Para Piyasasında Fırsat Görüyor

KPMG Kanada’nın yöneticisi Kunal Bhasin’e göre bazı kurumsal yatırımcılar, şu anda kripto para piyasasına girmek için iyi bir fırsat yakaladı.

KPMG Kanada’nın yöneticisine göre kripto para piyasasında yaşanan düşüş, bazı kurumsal yatırımcıların işine yarayabilir. Kitco’ya konuşan Bhasin, şunları söyledi:

“Bazı kurumlar birkaç yıldır bu sektörle ilgili araştırma yapıyor. Bu kurumların çoğu, piyasanın ne durumda olduğuyla ilgilenmiyor. Ama piyasanın şu anki durumu düşünüldüğünde, bu durum bazı kurumlar için bir fırsat yaratabilir. Bitcoin’e 60 bin dolardan girmek istemeyen kurumlar için, 20-24 bin dolar aralığından girmek iyi bir fırsat olabilir.”

KPMG Kanada, bu yılın başlarında bilançosuna bitcoin ile ether eklemişti. Bhasin, şirketin bu kararıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Bilançomuza bitcoin ve ether ekledik çünkü bu topluluğun bir parçası olmak istiyoruz. Kripto para topluluğuna, bizim de bu işin bir parçası olduğumuzu göstermek istedik. KPMG genelde varlıklara yatırım yapmaz. (Bilançomuza bitcoin ve ether eklediğimiz zaman) muhtemelen bunun ilkiydi.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!