Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken CEO’su: Bitcoin Birkaç Seneye 100 Bin Dolar Olabilir

Kraken CEO’su Jesse Powell Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç yıl içerisinde 100 bin dolara çıkabileceğini düşünüyor.

Powell kısa süre önce Pantera Capital’ın düzenlediği bir toplantıya katıldı ve Bitcoin’in geleceğini değerlendirdi. Bitcoin’in ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğundan bahseden Powell günümüzdeki kripto para kullanımıyla ilgili şunları söylüyor:

“Ortada bu kadar fazla belirsizlik varken insanlar nakit parayı tercih ediyorlar çünkü ona aşinalar. Ben de kiramı nakit parayla ödüyorum. Yemeğimi, tuvalet kağıdımı alırken nakit para kullanmak zorunda kalıyorum…

Çoğu insan Bitcoin’in adını duymuştur ama Bitcoin almamıştır. Bu insanlar Bitcoin’in geleceğinden habersizler. Eğer Bitcoin’in potansiyelini fark eden insanların sayısı artarsa fiyat da yükselecektir…

ABD bundan 10 yıl sonra deli gibi dolar basmaya başlayacak. ABD Doları adeta değersiz bir kağıt parçası olacak. Kimse dolar kullanmak istemeyecek. Herkes Bitcoin’e yönelecek. Bunun henüz Bitcoin fiyatına yansıdığını görmüyoruz çünkü ortada bir belirsizlik var. Özellikle devletin Bitcoin ile ilgili nasıl bir karar alacağına dair.”

Birkaç Sene İçerisinde…

Powell önümüzdeki birkaç yıl içerisinde Bitcoin kullanan insanların sayısının artacağına inanıyor. Bitcoin fiyatının da bununla beraber artacağını söyleyen Powell şu an için 100 bin dolar gibi bir hedef koyuyor. Kendisinin konu hakkındaki görüşü şu şekilde:

“Hem dünya siyaseti hem dünya ekonomisi açısından şu anda gerçekten eşi benzeri görülmemiş bir dönemde yaşıyoruz. Ben bunun sonucunda dijital paralara duyulan ilginin artacağını düşünüyorum. Birkaç sene içerisinde 1 BTC’nin 100 bin dolardan daha değerli olduğunu görebiliriz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment