Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple CEO’su Garlinghouse, ABD’deki Protestolar Hakkında Konuştu

ABD’nin en büyük blockchain şirketlerinden birisi olan Ripple‘ın CEO’su Brad Garlinghouse, ülkede yaşanan olaylara karşı sessiz kalmadı ve hangi tarafı seçtiğini belli etti. Garlinghouse, George Floyd’un ölümü sonrasında başlayan olaylar hakkında Twitter üzerinden bir açıklamada bulundu.

Garlinghouse: Irkçılığa Karşı Koyalım

250.000’e yakın takipçisine seslenen ünlü CEO, bu konu hakkında sessiz kalınmaması gerektiğini belirterek proaktif bir şekilde ırkçılık karşıtı olunması gerektiğini ifade etti. Siyahi topluluğun acısını tam olarak asla anlayamayacağını belirten Garlinghouse, kalbinin onlarla beraber attığını ima etti.

Aslında sadece Garlinghouse değil, kripto para sektörünün birçok ünlü ismi bu konuda fikir beyan etti ve Garlinghouse’a benzer yorumlar yaptı. Michael Novogratz da yaşanan acıyı tam olarak anlayamadığını ancak yine de ırkçılığa karşı savaş açanlardan birisi olduğunu vurguladı.

Ünlü sunucu ve Bitcoin yatırımcısı Max Keiser ise daha önce yaptığı açıklamada insanların öfkelerini en iyi Bitcoin yatırımı yaparak gösterebileceklerini dile getirmişti. Binance CEO’su Changpeng Zhao ise en iyi protestonun Bitcoin almak olduğunu ima etti.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment