Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken Haberi Cardano’ya Yaradı: Yüzde 11’in Üzerinde Yükselme Yaşadı

Kripto para piyasaları 28 Eylül cuma günü biraz belirsiz sinyaller verdi ve bazıları yükselirken bazıları da düşüşe geçti. Bitcoin, Ethereum ve Cardano gibi kripto para birimleri kendi bireysel piyasa hacimlerini yükselten kripto paralar arasında yer aldı.

Yaklaşık 11:50 civarı, Cardano’nun kripto para birimi ADA, toplam piyasa hacmine %11.42’lik bir ekleme yaptı ve 2.276 milyar dolara ulaştı. Basın saatine göre 9. sırada yer alan kripto para birimi, 0.088 birim fiyata kadar yükseldi ancak sonra bir takım düzeltmeler yaşadı. Binance ise söz konusu kripto para biriminin en çok trading hacmine sahip kripto para borsası konumunda. Cardano için 32.624 milyonluk yani %27.26’lık ticari hacme sahip olan Binance, Upbit borsası tarafından 30.607 milyon dolar ile yakın takibe alınsa da, lider hala Binance konumunda. Cardano basın saatine göre %4.49 bir yükselme ile 0,0835 dolardan işlem görüyor.

Cardano’nun bugün erken saatlerde yaşadığı yükselişin temel sebebi ise büyük ihtimalle başka bir kripto para borsası olan Kraken. Kraken yaptığı bir duyuru ile Quantum kripto para biriminin yanı sıra Cardano’yu da platformunda listeleyeceğini belirtti. Borsa bunun yanı sıra iki kripto para biriminin simültane olarak işleme açılacağını da vurguladı.

Kraken geçtiğimiz günlerde New York Başsavcılık ofisi tarafından hazırlanan bir raporda kendilerinden ”kanunsuz işler yapıyor olabilir” şeklinde bahsedilmesi yüzünden, yetkililere çok sert çıkışta bulunmuş ve yaptıkları geri dönüş ile kripto para topluluğundan beğeni toplamıştı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment