Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kraken Kripto Para Borsasının Başkan Yardımcısı, Bitcoin Konusunda Yeni Nesilden Umutlu!

Toplam piyasa hacmine göre dünyanın en büyük  ve bunun yanı sıra ilk kripto para birimi konumundaki Bitcoin, geçtiğimiz haftanın son günlerinde Litecoin tarafından başlatılan ralli ile yükselişe geçti ve 3.600 doların üstüne yeniden çıktı. İkilinin yükselişi genel olarak bütün kripto para piyasasını tetikledi ve kripto para piyasası bir anda yeşile büründü.

Şuan için kripto para piyasasının görünümü hafif olumlu bir tablo çizse de, ABD tabanlı kripto para borsası Kraken’in başkan yardımcısı Austin Alexander’e göre lider kripto para biriminin değeri önümüzdeki günlerde çok daha fazla artış yaşayabilir. Başkan yardımcısının buna sebep olarak gösterdiği temel ise jenerasyon farkı.

Avro hacmine ve likiditeye göre dünyanın en büyük Bitcoin borsası olduğun iddia eden ve Kanada, AB, Japonya gibi bölgelerde de hizmet veren Kraken’in başkan yardımcısı Alexander, Trader Cobb isimli programda önemli açıklamalarda bulundu. Alexander temel olarak Z jenerasyonu olarak bilinen neslin, kripto para birimlerine olan ilgiyi tetikleyeceğini öne sürdü.

New York içerisindeki Çinli öğrencilere havale yapmak için yaşadığı tecrübesini dile getiren Alexander, öğrencilerin bu konuda tek bildiğinin Bitcoin ve Bitcoin’in nasıl çalıştığı, buna nasıl güvendikleri olduğunu vurguladı. Z olarak bilinen neslin kripto para kabulünün arkasındaki en büyük topluluk olduğunu ifade eden Alexander, ”her geçen gün dede olmuş bir CEO bir yerden emekli oluyor ve onun torunu da mezun oluyor, bu ikisi değişimin temel taşları olacak” ifadesi ile durumu özetledi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment