Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ripple, Üstün Yetenekli Mühendisleri Bünyesine Katmak İçin Cömert Bonuslar Öneriyor

Kripto para sektöründeki en önemli ayrıntılardan birisi de, geliştirici ekibinizin ne kadar aktif ve ne kadar iyi olduğu. Bu konuya önem veren şirketlerin başında ise San Fransisco merkezli kripto para ve ödeme şirketi Ripple geliyor. Her ne kadar kripto para sektörünü esas olarak XRP ve onunla ilgili haberler ile meşgul etse de, Ripple şirketi ödeme alanında bir devrim yapabilmek için kollarını sıvamış durumda.

Bu alanda kalifiye ve nitelikli iş gücünün hiç olmadığı kadar önemli olduğunun farkında olan Ripple şirketi, bu noktada kendisine yardımcı olabilecek geliştiricileri ve üstün yetenekli mühendisleri bünyesine alabilmek için ciddi bir maddi kaynağı da gözden çıkarmış durumda.

Şu anda birçok sayıda mühendis ve geliştiriciye ek olarak, teknik uzman da barındırmak isteyen Ripple, internette ilanları ile dikkat çekiyor. Konuyla ilgili CoinDesk’e mail atan ve isminin gizli kalmasını isteyen bir mühendis, XRP’den kendilerine katılması için 3 milyon dolar tutarında XRP’ye varan bir bonus teklifi aldığını açıkladı.

Buna ek olarak çok da cömert bir maaş teklifi aldığını belirten bu mühendis; bu manada Ripple’ın bakış açısını gözler önüne serdi.

CoinDesk’in Ripple’a ulaştığı ancak şirketin bu konu hakkında bir yorum yapmadığı da ifade edilirken; bununla birlikte eski bir Ripple çalışanı da, bu tarz bonus hamlelerinin Silikon Vadisi’nde son derece standart bir durum olduğunu ifade etti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment