Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kredi Kartı İle Bitcoin Alınabilecek Borsalara Bir Yenisi Daha Eklendi: Poloniex

Poloniex kullanıcıları artık kredi kartları ve banka hesaplarından para çekme ve yatırma işlemlerini kripto para alım satımı yapmak için kullanabilecekler.

Poloniex’e gelen bu yeni özellik iki şekilde kullanılabilecek. İlki, kullanıcıların kendi banka hesaplarına ve hesaplarından yapılacak para aktarım işlemlerinde. İkincisi, kullanıcılarının bitcoin satın almak için kendi banka hesaplarını ve kredi kartlarını kullanabildikleri işlemler.

Banka hesaplarını birbirine bağlanmasıyla Poloniex’in seksenden fazla ülkedeki müşterileri artık Poloniex’e para yatırabilir ve paralarını otomatik olarak USD Coin‘e çevirebilir yine aynı şekilde USD Coin’lerini doğrudan banka hesaplarından çekebilirler. İlk etapta para yatırma sınırı 50 bin dolar, para çekme sınırı ise 25 bin dolar olacak. Ancak bu sınırlar belli başlı müşteriler için esnetilebilir olacak.

Bunlara ek olarak Poloniex ödeme işlemcisi Simplex ile ortaklık kurduğundan, kullanıcılar borçlarını ödemek ya da bitcoin almak için kredi kartlarını kullanabilirler. Kullanıcıların aldığı her 50 dolar değerindeki bitcoin için Simplex %3,5’luk ya da 10 dolarlık ücret tahsil eder yani 300 dolarlık bitcoin alırsanız tahsil edilecek %3,5 ücretten fazlasını ödemek zorunda kalmazsınız.

Banka hesaplarındaki ve mevduat hesaplarındaki itibari paraları doğrudan USD Coin’e bağlayan kullanıcılar, ABD Dolarının tüm avantajlarından kripto hızında faydalanabilecekler. Bu hız özellikle arbitraj avantajlarından faydalanmak için birden fazla borsa kullanan Poloniex yatırımcılarının çok işine yarayacak.

Detaylı bilgi için bu adresi ziyaret edebilirsiniz: Simplex How-to / FAQ article.

 

 

 

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment