Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Analisti Ay’a Çıkacak İki Altcoin’i Açıkladı, Bunları “Görmezden Gelin” Dedi

Popüler bir kripto para yorumcusu, merkeziyetsiz finans (DeFi) borç verme protokolünün yönetim token’ı olan Aave (AAVE) için güçlü bir yükseliş beklentisi taşıyor.

The Crypto Dog adıyla bilinen takma adlı analist, Aave (AAVE) konusunda iyimser olduğunu ifade etti.

Analist, AAVE’nin 107 dolar seviyesini destek olarak başarılı bir şekilde test ettiğini gösteren bir grafik paylaşarak, “Bunun yükselişe geçeceğini düşünüyorum” dedi.

CoinGecko verilerine göre AAVE, yazım sırasında 112,86 dolardan işlem görüyor ve son iki hafta içerisinde yüzde 30’dan fazla değer kazandı.

AAVE’nin izinden gidebilir

Bir diğer DeFi projesi olan Curve DAO (CRV) hakkında da görüşlerini paylaşan analist, bu altcoinin AAVE’nin Bitcoin çiftinin (AAVE/BTC) izinden gittiğini belirtti. CRV’nin sonunda canlandığını belirten analist, “BTC dirence yakın, güçlü altcoinler yükselişe geçiyor. Oran çift gücüne dikkat edin. BTC’ye karşı yükselemeyen altcoinleri görmezden gelin. Şu anda lider AAVE, sanırım yakında CRV de katılacak” dedi.

Yazının yazıldığı sırada, CRV 0,301 dolardan işlem görüyor ve son 24 saat içinde yüzde 3’ten fazla düşüş yaşamış olsa da, 5 Ağustos’taki yaklaşık 0,18 dolarlık düşük seviyesinden yüzde 70’ten fazla artış gösterdi.

The Crypto Dog, AAVE ve CRV konusunda iyimser olsa da, altcoinlerin şu anda kırılgan göründüğünü belirtti. Analist, “Altcoinleri tekrar almayı düşünüyorum çünkü burada toparlanmazlarsa, sanırım cehenneme gidiyorlar” diyerek dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!