Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Analitik Platformu Messari’ye 300 Milyon Dolarlık Değerleme

Kripto analitik platformu Messari 300 milyon dolarlık değerleme ile kendine yeni finansman sağlamayı planlıyor.

Konu ile ilişkin bilgilere sahip iki kaynağın verdikleri bilgilere göre, Messari yeni yatırımcı arayışı içerisinde bulunuyor. Kaynaklardan biri Messari’nin 300 milyon dolarlık değerleme ile 35 milyon dolarlık yeni finansman toplamayı düşündüğünü belirtti.

Messari kurucusu ve CEO’su Ryan Selkis, finansman turu hakkında sosyal medya üzerinden kendine sorulan soruları cevaplamaktan kaçındı ancak Twitter üzerinden paylaşılacak çok fazla haber olduğunu belirten bir paylaşım yaptı. Ayrıca sosyal medya üzerinden şirketin finansal açıdan zor durumda olduğuna dair iddiaları, yatırımcı sermayesi kullanmadan şirketi 130 kişiye çıkardıklarını hatırlatarak cevaplayan CEO, temmuz ayında rekor kırdıklarını ve elde edecekleri 35 milyon dolarlık yeni finansmanı kullanarak kurumsal düzeyde veri araçları geliştiricileri ile çalışacaklarını belirtti.

Messari 2021 Ağustos ayında, girişim sermayesi şirketi Point72 Ventures’ın öncülük ettiği A serisi finansman turunda 21 milyon dolar yatırım aldığı bildirilmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!