Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Kripto Anne” Ayda 80 Bin Dolar Kazanıyor

Tüm zamanını kriptoya adamak için işinden ayrılan Brenda Gentry, kurduğu kripto danışmanlık firması sayesinde ayda 70-80 bin dolar kazanıyor.

10 yılı aşkın bir süre boyunca sigortacı olarak çalışan Brenda Gentry 2021 Ekim ayında işinden ayrıldı ve geleneksel finans ile devam etmek yerine tam zamanlı olarak kripto sektörüne yoğunlaştı. Şimdilerde, işinden ayrıldıktan sonra kurduğu kripto danışmanlık firmasını yönetiyor.

Gentry, “kriptoyu mal varlığı biriktirme ve bu mal varlığını gelecek kuşağa aktarma yolu” olarak görüyor. Ayrıca ailesi, kriptonun sunduğu fırsatlar için heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Kripto sektörüne yatırım yapmaya 2020’deki Covid-19 kısıtlamaları sırasında küçük miktarlarla başlayan ve 2021’e kadar ciddi gelirler elde eden Gentry:

Kriptodan önce 401 bin dolar biriktirmem nerdeyse 11 yılımı almıştı yatırım portföyüm ise kripto sayesinde 6 ayda 200 bin dolara ulaştı.

dedi.

Gentry şimdilerde online platformlarda “kripto anne” olarak tanınıyor. Dijital varlıklara olan kişisel yatırımlarına devam etse de asıl iş olarak kızları Cynthia ve Imani Gentry ile birlikte Gentry Media’yı yönetiyor. Firma DeFi ve NFT projeleri konusunda yatırım tavsiyeleri veriyor. Gentry eski işinde kazandığı yıllık 75 bin dolara karşın aylık olarak yaklaşık 40-80 bin dolar aralığına tekabül eden 10-20 ether kazanıyor.

Gentry:

Kripto finansal özgürlükle ilgilidir. Geleneksel finansta kısıtlamalar yüzünden kredi alamayan çoğu insan kriptoya yatırım yapabilir ve kriptodan borç alabilir. Bu her zaman yapmak istediğim bir şeydi. Babam emekli olmasına rağmen çalışmaya geri dönmek zorunda kaldı. Annem yıllarca temizlik şefi olarak çalıştı. Çalışma saatleri oldukça acımasızdı ve sağlığına zarar veriyordu.

dedi.

Gentry ve ailesi kazanmak için oyna (play to earn) projelerine de yatırım yapıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!