Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Balinaları 1,3 Milyar Dolar Yatırdı: Alım Sinyali Yandı mı?

ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase’de yapılan balina işlemleri, yatırımcılar için “alım sinyali” yakmış olabilir.

Kripto balinalarına ait olduğu tahmin edilen cüzdanlar, geçtiğimiz gün Coinbase borsasına 1,3 milyar dolar değerinde USD Coin (USDC) gönderdi.

Kripto analisti Blockchain Mane, Cointelegraph’ta “Borsalara USDC gönderilmesi büyük bir alım sinyalidir.” yorumunu yaptı.

1,3 milyar dolarlık USDC, Coinbase’ye her biri 150 ile 350 milyon dolar büyüklüğünde olan beş farklı işlemle gönderildi.

Kripto yatırımcıları, alım-satım yaparken yaygın şekilde stablecoinleri kullanıyor. Borsalara stablecoin gönderilmesi, bunlar alım yapmak için kullanılabileceği için bullish bir sinyal olarak değerlendiriliyor.

Analist Lark Davis, “Eğer bunu gerçekten bir balina, gerçekten bu fiyatlar üstünden almışsa o zaman evet, bunun alınan varlığın fiyatı üstünde büyük bir etkisi olabilir ki onun da Bitcoin ya da Ethereum olduğu neredeyse kesin.” dedi.

Ancak balina hareketlilikleri, kripto fiyatlarının ne yönde ilerleyeceği konusunda tek başına güvenilir bir gösterge değil. Davis, “Balina hareketlilikleri çok dikkat çekiyor ama onların ne yaptığını asla tam olarak bilemiyoruz.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!