Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Altcoin’in En Büyük Kurumsal Balinasına Dikkat: Coinbase’e Yüklü Transfer Yaptı!

En büyük kurumsal Synthetix Network (SNX) balinası, kısa süre önce yaptığı milyonlarca dolarlık transferle dikkat çekti.

On-chain analiz platformu Spot On Chain tarafından aktarılan verilere göre en büyük kurumsal SNX balinası Framework Ventures, 26 Nisan günü harekete geçti.

Veriler Framework Ventures’ın 5,8 milyon dolar değerinde 2 milyon SNX’i kripto para borsası Coinbase’e aktardığını gözler önüne serdi. Veriler Framework SNX varlıklarının çoğunu Synthetix Network hazinesinden edinmişti. Fakat 7 aydır herhangi bir alım ya da gönderim işlemi yapmayan kurumsal şirket, mart ayından bu yana hareketlilik sergilemeye başladı.

6 Mart’tan bu yana Coinbase’e 23,8 milyon dolar değerinde 6 milyon SNX yatırdı. Kurumsal balinanın elinde halen daha 51 milyon dolar değerinde17,3 milyon SNX bulunuyor. Şirketin son 1 ayda gerçekleştirdiği bu transferler, kar amaçlı satış işlemleri olarak yorumlandı.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %4 yükseliş sergileyen SNX, yazım esnasında 2,95 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!