Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Balinası, Borç Alıp Bu Üç Coin’e Yatırım Yapıyor: Yükseliş Bekliyor!

Son 24 saat içinde büyük bir kripto para yatırımcısı, Aave ve Compound platformlarından stablecoin borçlanarak Ethereum (ETH), Wrapped Bitcoin (WBTC) ve Chainlink (LINK) satın aldı.

On-chain ve analiz platformu Lookonchain’in verilerine göre balina, 200 WBTC (yaklaşık 13,13 milyon dolar), 2.000 ETH (5,26 milyon dolar) ve 79.999 LINK (898.000 dolar) alımı gerçekleştirdi.

Bu tür büyük çaplı alımlar, genellikle yatırımcıların bu varlıklara olan güvenini ve piyasa beklentilerini yansıtıyor. Stablecoin borçlanarak stratejik varlık alımı yapması, bu balinanın gelecekte ETH, WBTC ve LINK fiyatlarının artacağına yönelik iyimser bir bakış açısına sahip olduğunu gösteriyor.

Yatırımcılar, Aave platformunu uzun veya kısa pozisyon almak için kullanabiliyor. Bu durumda olduğu gibi kullanıcılar, AAVE veya ETH gibi çeşitli kripto paraları kullanıp, stablecoin cinsinden borç alarak daha çok AAVE veya ETH alabiliyor.

DefiLlama verilerine göre Aave, 12,07 milyar dolarlık TVL’si ile en büyük merkeziyetsiz finans platformları arasında yer alıyor. Compound’da tutulan varlıkların değeri ise 2,05 milyar dolar olarak ölçülüyor.

Aave’in kendi token’ı olan AAVE de son günlerde balinaların ilgisini çekmeye başladı. Birkaç gündür oluşan alım baskısıyla birlikte AAVE fiyatı, haftalık bazda yüzde 10 yükseldi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!