Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Balinası, Bu Altcoinlere 120 Milyon Dolar Yatırdı: İşte Tam Liste!

Bir kripto para balinası, yeni bir cüzdan açarak 120 milyon dolardan fazla değerde altcoin satın aldı.

Blockchain analiz platformu Lookonchain’in paylaşımına göre balina, portföyünü farklı alanlarda faaliyet gösteren 14 farklı altcoin ile çeşitlendirdi.

Altcoin listesi açıklandı

Kripto para balinasının satın aldığı altcoinlerin içinde 40,7 milyon dolar değerinde Tether (USDT) de bulunuyor. Yatırımcı, USDT’yi ilerleyen zamanlarda daha farklı altcoinleri satın almak için kullanabilir.

Listede bunun yanı sıra Layer 1, meme coin, GPU, Layer 2 alanlarında faaliyet gösteren çeşitli projeler bulunuyor.

Lookonchain’in paylaşımına göre balina, 30,15 milyon dolarlık Ethereum, 9,84 milyon dolarlık PEPE, 9,68 milyon dolarlık Shiba Inu (SHIB), 9 milyon dolarlık BNB, 6,95 milyon dolarlık Dogecoin (DOGE), 3,17 milyon dolarlık Render (RNDR), 2,81 milyon dolarlık Polygon (MATIC), 1,59 milyon dolarlık Fantom (FTM), 1,56 milyon dolarlık FLOKI, 1,5 milyon dolarlık Chainlink (LINK), 1,06 milyon dolarlık Fetch.ai (FET), 1,05 milyon dolarlık Avalanche (AVAX) ve 556 bin dolarlık Graph (GRT) satın aldı.

Etherscan kayıtlarına göre balina, bu işlemleri bundan sadece altı gün önce yapmaya başladı ve altcoinleri satın almak için Binance borsasını kullandı.

Portföyünü 10’dan fazla altcoin ile çeşitlendiren balina, kendisini piyasada yaşanabilecek ani dalgalanmalara karşı korumaya çalışıyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!