Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Devi Huobi, Blockchain Yeteneklerini Arttırmak İçin Singapur Ticaret Birliği İle Ortaklık İmzaladı

Huobi Group yeni yaptığı bir duyuruda Singapur’un Ulusal Ticaret Birliği Kongresi (NTUC) ile yeni bir ortaklığa imza attığını açıkladı. İkili ortaklığın temel amacı, bir dizi kurs ile blockchain ve dağıtık defter teknolojisinin pratik noktalarını öğretmek.

Yapılan basın açıklamasına göre söz konusu eğitimlerle daha fazla insanın kripto para ve finansal teknoloji sektörüne çekilmesi ve Bitcoin ile Blockchain’in temel prensiplerinin öğrenilmesi de hedeflenmekte.

Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre dünyanın önde gelen 50 üniversitesi şimdiden kripto para birimleri ve blockchain teknolojisi ile ilgili çeşitli ders ve kurslar vermeye başladı. Söz konusu oran, kripto para sektörü düşüş yaşamakta olduğunda bile adeta kar topu etkisine kapılmış gibi büyümeye devam ediyor. 2018 yılının 1. çeyreğinde, blockchain ile ilgili iş ilanları %6000 civarında arttı ki bu blockchain ve DLT ile ilgili sektörlerin uzun vadede çok daha fazla yükselişe geçeceğini göstermekte.

Blockchain ve kripto para birimleri ile ilgili eğitim kampları veya çalışma programları son 1 ay içerisinde bile kendisini iyice hissettirmekte. Geçtiğimiz gün Linux Foundation’un Hyperledger Fabric için özel bir eğitim programı başlatacağını sizlerle paylaşmıştık.

Bundan yaklaşık 2 gün önce ise, New York merkezli bir firma olan ConsenSys, Lübnan içerisinde Blockchain eğitimi ve hackathan düzenleyeceğini duyurmuştu. Etkinlik içerisinde üç günlük bir Blockchain eğitim programı ve iki gün boyunca sürecek bir hackathon yer alıyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment