Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Kışına Rağmen, Yenilik Devam Ediyor: 0x Yeni Platformunu Tanıttı

Kripto para piyasası çökmeye devam ederken ve kripto para birimleri her geçen gün daha fazla değer kaybederken, bazı blockchain projeleri ortadan yok oluyor ancak bazıları da gelişmeye son hız devam ediyor. Kripto para kışında bir çok kripto para projesi hakkında çeşitli spekülasyonlar gündemi kasıp kavursa da, kripto para ve blockchain teknolojisi gelişmeye ve büyümeye devam etmekte.

0x Büyümeye Kararlı

0x projesi, yeni yaptığı bir duyuruda 0x Instant Payment Service (anında ödeme hizmeti) isimli bir platformunu tanıttı. Yapılan duyuruya göre, ‘bir kaç satır kod ile’ servisi kullanan kişiler, herhangi bir uygulamadan veya internet sayfasından kripto para birimi satın alabilecekler. Açık kaynaklı kod bunun yanı sıra sunucuların bunu yapmaya onay vermesi durumunda her işlemden belirli bir işlem ücreti kazanmasının da önünü açacak.

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan Coinbase’in cüzdan uygulaması Coinbase Wallet, şimdiden 0x Instant platformunu kendi mobil cüzdan uygulamasına entegre etti ve Ethereum tabanlı tokenlerin sıkıntısız bir şekilde transferinin önünü açtı. CoinGecko, Augur ve Emoon gibi başka kripto para platformları da sisteme geçiş yapacağını belirtenler arasında.

Platform temelde üçüncü parti borsalara gerek olmadan işlem yapılmasını sağlıyor ve bunun yanı sıra merkeziyetsiz uygulamalardan merkeziyetsiz uygulamara veya cüzdanlardan cüzdana transfer işlemini de mümkün kılıyor.

0x özellikle 2018 yılının son çeyreğinde gösterdiği yenilikler ile, adından oldukça çok söz ettirmeye başladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment