Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Konferansları Ayı Piyasası Dinlemiyor

Zorlu geçen süreçlerle baş edebilmek için genelde kısılan ilk gider kalemi, pazarlama ve tanıtım faaliyetleri olur. Ancak bu durumun kripto para sektörü için geçerli olduğunu söylemek pek doğru olmaz. 2018 yılı boyunca yaşanan genel düşüşe rağmen kripto para konferansları ve etkinliklerinin sayısında hiçbir azalma olmazken, tam tersi bu rakamlarda artış gözlendi.

TradeBlock’un yaptığı araştırmaya göre kripto para sektörünün kan ağladığı Kasım ve Aralık aylarında bile sektör ile alakalı dünyanın çeşitli bölgelerinde toplam 105 farklı etkinlik düzenledi.

2018’in, kripto para etkinlikleri açısından en verimli ayı ise Mayıs oldu. Sektörün en bilindik ve merakla beklenen konferansları olan Consensus ve Global Disruptive gibi etkinliklerin düzenlendiği Mayıs ayı, bu sebeple çok hareketli geçti.

TradeBlock, yılın son döneminde ise yapılan etkinliklerin ana konusunun regülasyonlar olduğunu ifade etti. Ayrıca, Malta Blockchain Summit etkinliğine katılan 8500 kişi olması da dikkat çeken bir başka detay oldu.

Son dönemde yaşanan düşüşler ile bazı kişiler, kripto paraların artık halkın ilgisini çekmekten uzak ürünler olmaya başladığını ifade edip sektörü eleştirse de, yine de bu konferans sayılarında ve katılımcı oranlarında artma, yüksek bilet fiyatlarına rağmen, halkın ilgisini kaybetmediğinin bir tezahürü olarak gösteriliyor.

Görülen o ki, fiyattan ya da piyasa şartlarından bağımsız olarak, kripto para ve Blockchain teknolojisinin geleceğine inanan hatrı sayılır miktarda bir kitle var…

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment