Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Altyapısı Şirketi Fireblocks, 310 Milyon Dolar Yatırımla Değerini 2 Milyar Dolara Çıkardı

Kripto para kullanıcılarına custody, transfer ve mutabakat altyapısı sağlayan Fireblocks, 310 milyon dolarlık bir D Serisi yatırımı alarak toplam değerini 2 milyar dolara çıkardığını açıkladı.

Fireblocks tarafından salı günü paylaşılan bilgilere göre yatırım turu Sequoia Capital, Stripes, Spark Capital, Coatue, DRW VC ve Tayland’ın en eski bankası Siam Commercial Bank’ın girişim sermayesi kolu SCB 10X’in öncülüğünde gerçekleşti.

Geleneksel finans kurumlarına kripto para hizmeti sunabilmeleri için gerekli backend desteğini sağlayan Fireblocks, şu ana dek toplamda 489 milyon dolar değerinde girişim sermayesi topladı.

Fireblocks CEO’su Michael Shaulov, “şirketi ve altyapılarını bu yeni fon enjeksiyonu sayesinde büyütebilecek olmaktan ötürü sevinç duyduklarını” ve önlerinde “dev bir potansiyel” olduğunu söyledi. Şirketin ürün yelpazesi custody, DeFi, staking, tokenlaştırma, ödeme işlemleri, trading, lending gibi alanları kapsıyor.

SCB 10X’in CIO’su Mukaya (Tai) Panich, Fireblocks’un pek çok farklı alanda “yatırımcıları, ortakları ve müşterileri” olduklarını söyleyip, “Tayland’ın en eski bankası olarak, Güneydoğu Asya’daki müstakbel müşterileri Fireblocks’un sunduğu çözümler ile buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!