Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analisti: Bitcoin 2020 Öncesinde 25.000 Dolara Çıkabilir!

Lider kripto para birimi Bitcoin son birkaç haftadır sert bir düşüş trendine girmiş gibi gözükse de, hala birçok analist BTC’den umudu kesmiş gibi gözükmüyor ve yükselişin yakında olduğunu ifade ediyorlar.

Milyoner kripto para analisti ve yatırımcısı Oliver Isaacs da geçtiğimiz günlerde The Independent kaynağına verdiği demeçte her geçen gün daha fazla yatırımcının Bitcoin’i güvenli bir liman olarak görmeye başladığını ve makro-ekonomik dengeler değişmeye devam ettikçe kripto paralara olan ilginin aratacağını vurguladı.

”Ben Bitcoin’in 2019 yılı sonuna ya da 2020 yılı başlarına kadar 25.000 dolara çıkacak potansiyele sahip olduğuna inanıyorum. Yakın zamanda yaşanan yeniden canlanmanın arkasında birkaç sebep var ve bunlar jeopolitik, teknolojik ve regülasyonlarla ilgili olaylar şeklinde izah edilebilir. ABD ve Çin arasındaki ticaret savaşlarının net etkisi bir Bitcoin’e ani bir ilgi kaymasına sebep oldu.”

Bitcoin Mayıs ayı içerisinde %50 ve üzeri artış yakalayarak 2019 yılının en çok kazandıran varlıklarından birisi oldu. Ancak ne yazık ki Haziran ayı beklendiği gibi iyi başlamadı ve lider kripto para kısa süreliğine 9.000 dolar üzerine çıkıp 2019 yılı rekorunu kırsa da, daha sonra sert bir şekilde düştü.

BTC basın saatine göre 7.745 dolardan alıcı bulmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment