Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analisti: Bitcoin Fiyatı Zaten Boğa Koşusuna Başladı!

Bitcoin (BTC) gördüğü 12 Mart darbesinden sonra ciddi bir toparlanma yaşasa da hala tam olarak yatırımcıların güven duyduğu bir seviyeye ulaşabilmiş değil. Bitcoin’in volatilitesi S&P 500 gibi önde gelen endekslerin altına bile düşse de insanların hala bu varlığı oldukça riskli bulduğu biliniyor.

BTC, basın saatine göre 6.310 dolardan işlem görüyor ancak bir kripto para analisti çoktan boğa koşusuna bağlandığını ve volatilitenin de bundan kaynaklandığını düşünüyor. Söz konusu analiste göre şu an için boğa koşusunun ilk aşamaları yaşanıyor ve yakın zamanda fiyat 7.000 dolardan itibaren rekora koşabilir.

Sıradaki Bitcoin FOMO’su Ne Zaman?

Income Sharks olarak bilinen analist, BTC’nin günlük grafikte hala boğa koşusu sinyalleri verdiğini belirtti. Düşüş sinyali alana kadar dipten toplama modunda olduğunu belirten analist, insanların 4.000 veya 5.000 dolar altından alım yapma fırsatına sahip olduklarını, şimdi ise bunun 6.000 dolar altı fırsatı olarak karşımıza çıktığını belirtti.

Yatırımcı boğa koşusunda olsak da bunun çok fark edilmediğini ima ettikten sonra, 7.000 dolar seviyelerinde sıradaki FOMO’nun başlayabileceğini vurguladı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment