Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analisti Bitcoin Yükselişine Vites Arttıracak Fiyat Bölgesini Paylaştı!

Popüler kripto para analisti Axel Adler, Bitcoin’i tüm zamanların zirvesine tırmanmasını sağlayacak faktörü paylaştı.

Analist Axel Adler 25 Eylül tarihli X gönderisinde, Bitcoin’e yer verdi. Bir önceki zirve olan 73 bin dolar seviyesinde büyük bir likidite birikimi olduğunu aktaran deneyimli isim, bu bölgenin kırılması durumunda volatilite artışının yalanabileceğini aktardı.

Analist bu hareketliliğin tarihsel olarak bakıldığında büyük çoğunlukla yukarı yönlü bir yükseliş ivmesi olarak görüldüğü hatırlattı.

Fiyat 73 bin dolar seviyesine yaklaştığında, vadeli işlemler piyasasında büyük bir yeni likidite akışı ve ardından güçlü bir fiyat hareketi görme olasılığımız çok yüksek. En azından geçmişte bu oldu.

Şimdilik hedef fiyatı ATH’ye doğru taşımak.

Bu tür büyük fiyat hareketleri, yatırımcıların dikkatini çekerken, piyasanın dinamiklerini de değiştirme potansiyeline sahip. Şu anki hedef, Bitcoin’in fiyatını tüm zamanların zirvesine taşımak. Eğer bu hedefe ulaşılırsa, piyasalardaki genel havanın olumlu yönde değişeceği düşünülüyor.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 63.876 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!