Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Analistleri: Bitcoin’in Sakinliği, Piyasanın 2019 Yılında Patlama Yapacağını Gösteriyor

Bir yıllık hiç durmayan hareketlilikten sonra, kripto para piyasası sonunda inanılmaz bir durgunluk dönemine geçiş yaptı ve kripto para birimlerinin birim fiyatları da bir nebze azalma yaşadı. Bir çok isim söz konusu hareketsizliğin devam edeceği kanısındayken, bir çok analist Bitcoin‘in ve alt koinlerin büyük bir patlamanın eşiğinde olduğunu ve bu durumun fırtına öncesi sessizlik olduğunu düşünmekte.

Fırtına Öncesi Sessizlik

Albright Investment Group‘un kurucusu Victor Dergunov, Seeking Alpha üzerinden yayınladığı bir gönderisinde, BTC’nin ”önümüzdeki bir kaç yıl boyunca ciddi anlamda daha yüksek seviyelere” çıkacağını iddia etti. BTC’nin volatilitesinin tüm zamanların en düşük seviyesine gerilediğine değinen analist, bunun aylardır süren ayı piyasasının bitişine delalet ettiğini ifade etti.

Fundstrat’ın ünlü analisti Rob Sluymer de, yakın zamanda yaptığı açıklamalarında kripto para sektörü içerisinde ”artan bir umut ışığı” ortaya çıktığını ifade etmişti. Tom Lee ile sık sık anılan Sluymer, düşen volatilitenin ve artan hacmin ”umut verici teknik gelişmeler” olarak görülebileceğini ve geleceğin parlak olduğunu vurgulamıştı.

Fundstrat’ın başka bir ismi Tom Lee de geçtiğimiz günlerde CNBC ile yaptığı bir röportajda, kripto para birimlerinin fırtınalı dönemlere olan dayanıklılığının, onu ”hoş bir şekilde şaşırttığını” ve BTC’nin 6.000 dolarda tabanı bulduğunu, bundan sonrasının sadece yükseliş olabileceğini ifade etmişti.

Bloomberg’in analistlerinden McGlone da eylemsizliğin yakın zamanda yaşanacak bir yükselişin habercisi olduğunu ifade etmekte.

Görünüşe göre hem gündeme gelen haberler, hem de ünlü analistler boğanın çok yakında geleceğini düşünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment