Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Balinaları Bitcoin İstifliyor: Yeni Alımlar Boğa Rallisi Hazırlığı Mı?

Kripto para balinalarının yüklü miktarda Bitcoin alımı yapması piyasayı hareketlendirdi.

On-chain analiz platformu Lookonchain tarafından aktarılan verilere göre kripto para balinaları yüklü miktarda Bitcoin alımına başladı.

Veriler 2 farklı balinanın 5 Haziran günü 86 milyon dolar değerinde 1.210 Bitcoin satın aldığını gözler önüne serdi. Balinalar alım işlemlerini tek kalemde yaparken tüm Bitcoin varlıklarını özel cüzdanlarında saklamayı tercih ettiler.

Yeni zirve arayışı mı?

Spot Bitcoin ETF girişleri 16 gündür pozitif seyrederken balinaların Bitcoin’e yoğunlaşması yeni bir zirve arayışının sinyali olarak yorumlandı.

4 Haziran günü spot Bitcoin ETF tarihindeki en büyük ikinci alımın gelmesi, kurumsalların artan ilgisini de bariz bir şekilde gözler önüne sermiş oldu.

Birçok kripto para analisti, yarılanma döngüsünü tarihsel verilerle karşılaştırarak Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda daha yüksek seviyelerde konumlanacağını ve hatta boğanın 2025 yılının Eylül ayına kadar süreceğini öngördü.

CoinGecko verilerine göre son 24 saat içerisinde %0,2 yükseliş sergileyen Bitcoin, yazım esnasında 70.920 dolardan işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!