Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

En Büyük Kripto Para Borsalarına Düşüş Anında Erişilemedi

Kripto para piyasası, 24 saat içerisinde %20’den fazla oranda küçülme yaşadı. Bitcoin fiyatının kısa süreliğine 30.000 dolara kadar gerilediği saatlerde, sektörün en büyük borsalarında erişim sorunları yaşandı.

Piyasadaki düşüş sırasında birçok kripto paranın fiyatı, aylar boyu görülmemiş seviyelere kadar düştü. CoinMarketCap, CoinGecko gibi bazı veri platformlarında yavaşlamalar görülürken, kripto para borsalarında da teknik sorunlar tespit edildi.

  • Coinbase, Coinbase Pro dahil olmak üzere tüm platformlarında arıza yaşandığını açıkladı. Borsa, ayrıca Ethereum ağında yaşanan ‘tıkanıklık’ sebebiyle ETH ve ERC-20 tokenlarıyla yapılan çekim işlemlerine dair inceleme başlattı.

  • Kraken; önce Android uygulamasında sorunlar yaşandığını, ardından “hızlı alım” işlemlerinde aksaklıklar görüldüğünü ve sonra websiteye de erişim zorluğu olduğunu açıkladı.

  • Tyler ve Cameron Winklevoss kardeşler tarafından kurulan Gemini, websitesinde ve piyasa verilerinde bazı gecikmeler görülebileceğini duyurdu.

  • Hacim bakımından sektörün lideri olan Binance; henüz teknik bir arızayla ilgili duyuru yapmadı. Fakat borsanın önce ETH ve ERC-20 çekimlerini durdurduğu, ardından bazı pariteler hariç tüm Binance Kaldıraçlı Tokenları ile yapılan işlemleri askıya aldığı görüldü.
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!