Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsaları Binance ve Huobi Listeleyecek: SKALE (SKL) Nedir?

Dünyanın önde gelen kripto para borsaları Binance ve Huobi tarafından listeleneceği açıklanan SKALE Network (SKL) için geri sayım başladı. SKL yatırımcıları için 1 Ekim’den bu yana süren 2 aylık bekleyiş de yarın son buluyor. Peki, SKALE Network ve yerel tokenı SKL coin nedir?

3 yıllık bir hazırlık sürecinden geçip 1 Ekim’de merkeziyetsiz ağ lansmanını gerçekleştiren SKALE, yönetişim tokenı SKL için saatler saymaya başladı. SKALE ağı 1 Ekim’deki mainnet’ten sonra, 60 gün süren bir kullanım kanıtı (Proof of Use) sürecinden geçti.

Bu 2 aylık süre zarfında, SKL için tüm token işlemleri kilitlendi. SKL coin kilitlerinin açılması içinse verilen tarih gelip çattı. Yarın, SKL tokenların kilitlerinin kalkması ile iki büyük kripto para borsasından da listeleme müjdesi geldi. Hem borsalardaki listelenme detaylarını hem de projenin iç yüzünü sizler için araştırdık.

Binance ve Huobi yarın listeliyor

Binance listeleme duyurusunda, 1 Aralık’ta Türkiye saati ile sabaha karşı 04.00 sularında SKL için işlemlerin açılacağını açıkladı. Binance kullanıcıları SKALE Network için SKL/BTC, SKL/BUSD ve SKL/USDT pariteleri üzerinden alım satım yapabilecekler. Kullanıcılar işlemler etkinleşmeden önce, TSİ 03.00’te SKL yatırmaya başlayabilecekler.

Huobi ise yaptığı açıklama ile kullanıcılarına SKL için mevduatların şimdiden açıldığını duyurdu. Huobi de Binance gibi 1 Aralık günü SKALE Network’ü listeleyeceklerini açıkladı. Huobi kullanıcıları SKL/USDT, SKL/BTC ve SKL/ETH pariteleri üzerinden işlem yapabilecekler. SKL için Huobi borsasında para çekme işlemleri ise 2 Aralık’ta mümkün olacak.

SKALE Network (SKL) nedir?

STAKE Network kendini güçlü merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) oluşturmak için elastik bir blockchain ağı olarak tanımlar. STAKE kullanıcılarına, geliştirmek istedikleri dApp’ler için gerçek gereksinimler için oluşturulmuş ve onların ihtiyaçlarına göre yapılandırılmış merkeziyetsiz modüler bir bulut teknolojisi sunar. SKATE Network kullanıcıların kendi blockchainlerini geliştirmeleri için güvenlikten ödün vermeden yüksek düzeyde yapılandırılabilen ve kolay çözümler sunan bir protokoldür.

SKALE Network’ün yerel tokenı olan SKL ise ilk aşama için ağda doğrulayıcı olarak çalışma veya ağ için geliştirici olarak çalışma sonucunda kazanılan kripto paralardır. Ağın ilk aşaması için 90 farklı ülkeden yaklaşık 4 bin yatırımcıdan toplanan 80 milyon dolar ile 2 aylık stake sürecinden sonra nihayet yarın SKL tokenlarının kilidi açılıyor. SKL coin işlemleri 1 Aralık itibarıyla Binance, Huobi ve Uniwap platformlarından gerçekleştirilebilecek.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!