Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin (BTC) Milyarderi İkizler İddialı: BTC, 500.000 Doları Görecek

Kripto para sektörünün Bitcoin (BTC) milyarderi ilk ikizleri, BTC fiyatının daha gidecek çok yolu olduğunu düşünüyor. Gemini kripto para borsasının kurucuları olan Tyler ve Cameron Winklevoss kardeşler, CNBC’ye verdikleri demeçte Bitcoin’in artık dijital altın haline geldiğini ve 9 trilyon dolara çıkabileceğini vurguladı. 

Winklevoss kardeşler, Bitcoin’in mevcut fiyatından memnun değil 

Bitcoin fiyatı bugün tam da Winklevoss kardeşlerin vurguladığı gibi yeni bir fiyat rekoru kırdı. Binance, Huobi ve bunun gibi önde gelen borsalarda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan BTC, gerçekten de 500.000 dolarlık birim fiyata çıkabilir mi?

Kardeşlerin tahminlerine bakıldığında 18.000 dolarlık fiyatın bile alım fırsatı olduğu ifadesi ön plana çıkıyor. Tyler Winklevoss konu hakkında yaptığı açıklamada 18.000 dolarlık fiyatı yorumlayarak bunun ya HODL işareti ya da uzun vadeli yatırım için alım fırsatı olduğunu belirtti. Wiknlevoss’a göre fiyat buradan “25 kat” artma potansiyeline sahip.

Cameron Winklevoss ise kardeşinin açıklamasına şu şekilde destek çıktı:

“Birçok insan Bitcoin’in en iyi savunma yöntemlerinden birisi olduğunu ve bu noktadan bile 25 ile 40 kat gibi inanılmaz yükselişler getirme fırsatına sahip olduğunu fark etmeye başladı. Ben evrende hem böyle bir potansiyele sahip olup hem de enflasyona karşı koruma sağlayan bir varlık olduğunu düşünmüyorum.”

Winklevoss: Bitcoin, dijital altından öte! 

Tyler Winklevoss özellikle enflasyona karşı koruma modelinin Bitcoin’e “dijital altın” statüsü kazandırdığını düşünüyor. Yine de ünlü isme göre kimse altın ile bir bardak kahve alamazken BTC ile bu tamamıyla mümkün. Winklevoss’lara göre Bitcoin bir para birimi olarak kullanılabilseydi bunun değeri 500.000 dolarlık birim fiyatın bile üzerini görebilirdi. Ancak ikizler şu an için bunun mümkün olmadığını düşünüyor.

Bitcoin gerçekten de Mart 2020 tarihinde dibi gördükten sonra bu kriz ortamında rekor bir yükseliş yakaladı. 3.800 dolar seviyelerinden 19.999 dolara kadar çıkan BTC/USD paritesi, hem enflasyona karşı direnç, hem de yeni yatırımcılar için yükseliş sergiledi.

Winklevoss kardeşlerin 500.000 dolarlık BTC tahmini şu an için çok uçuk gözükse de lider kripto para biriminin bundan 4 yıl önce 1.000 doların bile altından işlem gördüğü unutulmamalı. Bu durum, BTC için hiçbir şeyin imkansız olmadığını gösteriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!